Frokost – en vigtig del af arbejdsdagen

Frokost er en vigtig del af arbejdsdagen, og derfor er der mange der vælger at bestille det udefra. Det betyder nemlig, at medarbejderne kan droppe madpakken, hvilket for de fleste er en byrde. Derudover vil man som virksomhed få fordele – fx et styrket socialt sammenhold. En frokost på arbejdet der er leveret udefra, det er altså både til fordel for den enkelte ansatte og virksomheden. Netop af den grund, kan man finde en masse leverandører. Der er mange muligheder, hvis man ønsker en sund, varieret og fleksibel frokost på arbejdspladsen. Et godt eksempel på en af disse leverandører er Frokost.dk. De har nemlig samlet flere køkkener, som man selv kan vælge imellem.

 

En varieret frokost er vigtig

Hvis man spiser det samme hver dag, så vil man hurtigt blive træt af det. Det kan gøre en lækker frokost til en triviel oplevelse, og langsomt som man bliver kendt med smagen, vil man til sidst ikke kunne holde det ud. Det er nok også en af grundene til, at madpakken for de fleste er en kedelig mulighed. Det er nemlig rigtig svært at holde en madpakke varieret, og derfor bliver de hurtigt kedelige.

 

Udover at mangel på variation kan føre til kedelige madoplevelser, så har det også nogle sundhedsmæssige ulemper. Kroppen har nemlig brug for en masse forskellige vitaminer og næringsstoffer, hvilket man sjældent finder i en enkelt ret. Hvis man spiser en varieret frokost, vil dette problem blive løst, da man vil indtage mange forskellige typer fødevare.

 

En bonus på jobbet

Hvis man som virksomhed vælger at give frokosten, vil det uden tvivl blive set som en bonus. Bare det, at man slipper for at skulle lave noget selv, er for de fleste en stor hjælp. Dertil kommer også de sundhedsmæssige fordele. Det betyder derfor også, at medarbejderne vil blive gladere for deres arbejde, da de vil føle at der bliver taget godt om dem. En god frokost kan altså være en god investering i medarbejdertilfredsheden. Der er ingen tvivl om, at glade medarbejdere er tilbøjelige til at blive længere i det samme job.

 

Skaber et socialt fælleskab

En frokost er ikke bare en frokost. Det er nemlig det tidspunkt på dagen, hvor alle medarbejderne samles omkring noget der ikke har med arbejdet at gøre. Det er ikke ubetydeligt, at alle spiser på samme tidspunkt, da det kan være med til at skabe et stærkt socialt fælleskab. Man får nemlig mulighed for lære hinanden bedre at kende, og for en kort stund, lægge arbejdet til siden. Hvis medarbejderne bliver bedre venner, vil de også have nemmere ved at samarbejde. Det er vigtigt for rigtig mange virksomheder, da samarbejde kan være en vigtig del af de forskellige arbejdsopgaver.

 

Frokost på en anderledes måde

Grunden til at Frokost.dk’s tilbud er så specielt, det skyldes deres store udvalg. Deres mad kommer nemlig ikke fra det samme køkken, hvilket giver en masse valgmuligheder. Det kan nemlig være rigtig svært at finde noget, som alle på arbejdspladsen synes godt om. Med deres koncept vil man kunne vælge frit imellem en masse forskellige køkkener – med samme leverandør. Det sparer virksomheden for en masse tid, da der er nogle udfordringer og omkostninger forbundet med selv at skulle kontakte de enkle køkkener. Udover at være en fleksibel løsning, er der selvfølelig også fokus på god kvalitet og friske råvare. Kort fortalt får man hele pakken med Frokost.dk.

 

Skal det være ekstra sundt?

Hvis man går meget op i sundheden på arbejdspladsen, har Frokost.dk også en løsning. Dermed ikke sagt, at deres andre muligheder er usunde. Men dette koncept, som de kalder Firmasund, er dog lavet med sundheden i ekstra fokus. Vælger man dette, vil man nemlig få retter der er baseret på sundhedsstyrelsens 10 råd om en god kost. Det betyder bl.a. flere grøntsager, mere fuldkorn og mindre mættet fedt. Det er et godt valg, hvis man gerne vil have et sundt alternativ.