Gastriball – Vægttab med maveballon

Mange forsøger at tabe sig udelukkende ved at dyrke motion, spise sundere eller mindre, men får ikke de ønskede resultater. Problemet for mange overvægtige er, at de overspiser og derved får indtaget alt for mange unødvendige kalorier. Uanset om du motionere meget, kan overspisning stadig resultere i overvægt, hvis du indtager flere kalorier end du forbrænder. En simpel ikke kirurgisk løsning til problemet kan findes i vægttab med maveballon. Ved vægttab med maveballon placeres en intragastrisk ballon i mavesækken. Den bliver fyldt op med enten luft eller saltvand og derved giver en mæthedsfølelse, så man ikke overspiser.

Vægttab afhænger også af motion

Gastriballs vægttab med maveballon kan ikke stå alene i forløbet, og skal suppleres med regelmæssig motion og sund kost. Det er derfor en god ide at være i kontakt med en diætist og personlig træner mens forløbet står på.

Et gennemsnitligt 6 måneders forløb med en Opera ballon taber man sig 9,8 kg, hvilket svarer til omkring 10 % af ens kropsvægt. Efter 3 måneder taber man i gennemsnit 8,7 kg, så hvis man kun vil have en i 3 måneder, kan man stadig opnå imponerende resultater. Til sammenligning, har gennemsnittet af 130 deltagere som ikke fik ballon, men kun diætist tabt sig 3,2 kg.

Hvem kan få indsat en maveballon?

For at være en kandidat til et forløbet skal du have en BMI over 27. Har du en BMI over dette, kan det være, vægttab med maveballon er noget for dig. Det skal dog siges at BMI kun afspejler højde, vægt og alder, så det kan være misvisende, hvis man eksempelvis er meget bred eller trænet.

Hvis du nu overvejer at få vægttab med maveballon, kan du læse mere på Gastriball.dk. De tilbyder en gratis forundersøgelse og vejledning, så du kan få et forløb tilpasset perfekt til dine behov.

Gem

Gem