Låsesmed til bil

Hvis uheldet skulle være ude, og du har kommet til at låse dig selv ude fra din bil, fået stjålet din nøgle eller du har problemer med bilnøglen, så er der en simpel løsning. Autolåsesmed Marschall, låsesmed til bil, kommer nemlig ud til dig og din bil, uanset om du er i indkørslen derhjemme, på jobbet eller i skoven. Det er dejlig nemt, man skal bare ringe, så kommer de ud til dig, og du er ikke nødsaget til et besøg hos et værksted.

Autolåsesmed Marschall har en døgnvagt, som er lige til at ringe til.  De kommer efter kort til ud til dig med et fuldt udstyret værksted på hjul.

Muligheder hvis du har:

– Fået stjålet dine bilnøgler

Hvis du er ude for, at din bilnøgler er blevet stjålet, kan du kontakte Marschall, så sørger de for at ”slette” den gamle bilnøgle, samt får skåret og kodet en ny. En fordel ved at benytte denne låsesmed til bil er, at de er til rådighed døgnet rundt, hvilket mange andre låsesmede ikke kan tilbyde kunder.

– Tabt din nøgle

Hvis du har tabt din bilnøgle, uden at du samtidig har tabt andre dokumenter såsom sygesikring, navn eller nummeret på din nummerplade, så er chancen for, at netop din bil bliver fundet og stjålet meget lille. Er du i en situation, hvor dine dokumenter og nøgler er forsvundet samtidig, er det en god ide at ringe til låsesmeden, og få slettet gammel- og lavet ny bilnøgle, akkurat som hvis du har fået stjålet din nøgle.
Lad være med at stille bilen foran dit hus i ovenstående tilfælde. En eventuel tyv vil højst sandsynligt lede efter bilen på din adresse!

– Låst bil og ingen nøgle

En låsesmed til bil som Autolåsesmed Marschall har mulighed for at lave en by bilnøgle, også selvom du ikke har den gamle mere. For at få lavet en ny nøgle, er det nødvendigt, at du besøger deres værksted, som også kan hente bilen for dig med et fejeblad.

Marschall låsesmed til bil laver din nøgle hurtigt

Normalt vil det tage en almindelig låsesmed til bil mellem 3-7 hverdage, men hos dem kan du få ny bilnøgle på under den halve tid. Marschall garanterer selv, at de både er billigere, mere servicebevidste og fleksible, på alle punkter, i forhold til deres konkurrenter.

Kvaliteten af din nye nøgle

Du skal ikke være nervøs for, at din nye nøgle er af ringere kvalitet end din originale. Denne låsesmed til bil garanterer nemlig, at din nye nøgle er af samme høje kvalitet som den originale nøgle til bilen. De bruger kun nøgler, som er kvalitets- og sikkerhedsgodkendte, og har været igennem en standardiseret kvalitetstest på fabrikken.

Du kan til hver en tid tage ned på deres værksted og afprøve en bilnøgle inden købet, så du er sikker på, at den lever op til dine forventninger.

Marschalll forsøger altid at forny sig og holde sig opdateret med den nyeste teknologi inden for området, så du kan få den bedste låsesmed til din bil.