Så er det blevet min tur til at arrangere underholdning til firmafesten

Nu er det blevet min tur til at arrangere underholdningen til næste firmafest. Vi er et større firma, derfor må det gerne være noget af lidt større karakter, lejet ude fra. Tidligere har vi haft fede cover bands til at komme og spille, samt kendte komiker til at optræde.

Denne her gang vil jeg gerne arrangerer noget underholdning, vi ikke har prøvet før. Jeg er på udgik efter noget underholdning til firmafesten, der fænger folk og giver et godt grin. Men det skal også gerne være noget, der laver lidt sjov med ledelsen. Det er en tradition, vi har hos firmaet. Det er den ene gang om året, hvor vi kan give cheferne lidt igen.

Måske årets underholdning til firmafest bliver det rene magi!

En af mine venner fortalte mig, at den sidste underholdning de havde til en firmafest, var en tryllekunstner ved navn Sunny Cagara. Ifølge min ven udfører han nogle fede tryllekunstner, der fanger publikum.

Han skulle være en god blanding af komik og magi, der sætter gang i festen. Derudover er han mester i tricktyveri, og det går altid ud over cheferne. Så får vi medarbejder lov til at more os over deres forvirring.

Min vens firma har tænkt sig at hyre ham igen, næste gang de har brug for underholdning til en firmafest. Og jeg tror også, at han bliver mit valg til denne års firmafest. Vi har nemlig endnu ikke haft en underholdning, der involverer magi endnu, til nogle af vores firmafester. Og så er Sunny Cagara’s tricktyveri en sjov måde at morer sig lidt på chefernes bekostning.

Hvad har I af gode forslag?

Jeg er ret sikker, i mit valg af underholdning. Men inden jeg går ind og booker Sunny Cagara som underholdning til vores firmafest, vil jeg høre jer, her på det store internet, om I har nogle gode forslag til underholdning til firmafest. Om ikke andet, kan jeres forslag altid bruges til næste firmafest.