Har du brug for en akut tandlæge?

Du sidder en aften hjemme i stuen og hygger med en pose karameller. Det næste du bemærker, er en akut tandpine. Du har spist en af de hårde karameller, som derfor har medført, at du har knækket tanden. Det gør utroligt ondt, da der netop er opstået en akut tandpine på et splitsekund. Kombinationen af smerten og forskrækkelsen overrasker dig meget! Du rejser dig op og tænker ”hvad skal jeg stille op?

Der er jo ingen tandlæger, der har åbent klokken 21 på en fredag?”. Du henter telefonbogen og bliver mere og mere forvirret, da du ikke kan finde oplysninger om en akut tandlæge. Der opstår panik i dig, da du nemlig står med en akut tandpine og har brug for en akut tandlæge. Du ringer rundt til dine venner for at spørge om de kender til nogen akut tandlæge, men ingen kan hjælpe dig. Smerten bliver værre og værre nu længere du venter og du kan hverken spise eller sove med den smerte. Frustrationen begynder pludseligt at melde sig for alvor.

Du skal altid være forberedt! Der er nemlig hjælp at hente, hvis der pludselig opstår en akut tandpine uden for din egen tandlæges åbningstid. Der er nemlig en akut tandlæge ved navn ”Tandlægecenter Højbro Plads”, som altid kan være behjælpelig på dine problemer. Det er meget beroligende at vide at der altid er hjælp at hente, idet det er en akut tandlæge. Det er lige meget om det er i weekenden eller på en helligdag, for denne tandlæge vil altid stå klar til at hjælpe dig.

Det kan være svært at bestille tid hos sin egen tandlæge, hvis de ikke har sene tider. Der er mange tandlægeklinikker, der har valgt ikke at have sene åbningstider, som derfor kan forhindre mange kunder i at kunne komme til tandlægen. Det er et stort problem, da mange derfor går i uvished om der befinder sig huller i tænderne. Nu længere der går desto flere huller og smerter kan der forekomme. Derfor bliver tandlægeregningen også kun dyrere, som ingen ønsker. Derfor er det vigtigt at have en tandlæge med fleksible åbningstider, som Tandlægecenter Højbro Plads har.

Så hvis du ikke vil gå og være bekymret længere, hvis der nu en dag skulle opstå en akut tandpine, skal du helt klart vælge denne akutte tandlæge, da du altid vil få en tid samme dag, hvis du har alvorlige smerter. Du vil derfor have en akut tandlæge, der altid står til rådighed for dig og dine bekymringer.

Tandlægecenter Højbro Plads har åbent klokken 8-20 mandag-torsdag og fredag 8-22. Der er, som nævnt, også åbent i weekenden og på helligdage i tidsrummet 8-18. Så der er derfor rig mulighed for at finde et tidspunkt, der passer ind i din travle hverdag. Hvis der opstår en akut tandpine udover disse åbningstider kan du altid ringe til døgntelefonen på 31 31 13 06. Tast allerede nummeret ind under kontakter på mobilen og vær sikker på at du altid har en tandlæge lige i nærheden til at hjælpe dig.

Derudover følger Tandlægecenter Højbro Plads med i udviklingen og ved derfor altid, hvad der er den bedste løsning på problemet. Der bliver dertil også brugt de rigtige midler, så du vil altid være garanteret at få den optimale behandling.

Har du en akut tandpine, så vær altid forberedt med en akut tandlæge – Tandlægecenter Højbro Plads

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *