Jens Mygind Bertelsen fra Varda kan bare det der!

Jens Mygind Bertelsen fra Varda er en mand, der besidder en masse viden. Han har taget adskillige kurser og certifikater, især inden for LEAN og Pædagogisk Analyse System. Han er en mand der har utrolig meget fart på i hverdagen og har derfor enormt meget engagement. Han vil gøre alt for sine medmennesker, så deres problemer ikke bliver så store, som de ser ud til. Jens Mygind Bertelsen fra Varda kan derfor være enormt behjælpelig, hvis du står i problemer.

Jens Mygind Bertelsen fra Varda har hjertet med i sine sager. Han har eksempelvis været med i et beskæftigelsesprojekt, som hed ”Ny chance til alle”, som foregik i 2006-2008. Dette beskæftigelsesprojekt hjalp utallige mennesker med at komme tilbage til hverdagen med at finde en ny levevej til dem. Det kunne enten være et arbejde eller en uddannelse, som så kunne medføre til at de ramte mennesker kunne ane en lysere fremtid i horisonten.

Derfor er Jens Mygind Bertelsen fra Varda den helt rigtige at hive fat i, hvis man ikke kan overkomme sine problemer på egen hånd. Så blot kontakt og hjælpen er allerede på vej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *