Hjælp til valg af labelprintere og stregkodescannere guide

Valg af labelprinter?

Hej alle, da jeg er i gang med at starte min egen virksomhed kunne jeg derfor godt tænke mig at købe mig min egen labelprinter, da jeg gerne vil printe mine egne logoer og stregkoder til enkelte varer jeg sælger såsom fx drikkevarer. Derfor ville jeg høre om i har nogle god råd til hvilken slags labelprinter jeg skal købe. De stregkoder som jeg benytter, er EAN 8/13, CODE39, og QR CODE, derfor skal en labelprinteren i anbefaler kunne udskrives mindst to af de tre valgte stregkoder.

Din guide til stregkodescannere

Da jeg selv har brugt meget tid på at finde en stregkodescanner til min egen virksomhed, vil jeg derfor gerne give en lille guide til hvad for nogle forskellige scannere der findes på markedet og hvilken formål de har.

Stregkodescannere er det værktøj som bliver brugt mest til dataopsamling, og dens anvendelsesmetoder er utallige. Der findes et hav af forskellige typer stregkodescannere, og man kan helt sikkert finde en til hvert behov. Derudover er det endda muligt at bestille en stregkodescanner som er skræddersyet efter dine behov og ønsker, og din valgte forhandler hjælper dig gerne med at programmeringen af stregkodescanneren, så den fungerer optimalt.

De mest udbredte stregkodescannere er følgende:

  • Trådløse
  • Kabelforbundene
  • 2D scannere
  • Fastmonterede
  • Præsentationsscannere
  • Longrange

De forskellige scanneres funktioner

De trådløse scannere er særlige fordelagtige fordi de giver større rummelighed for dens anvendelse, og disse fungerer ofte ved hjælp af bluetooth, eller en mere langtrækkende variant som ikke benytter sig af bluetooth. De kabelforbundne stregkodescannere er ofte de billigste, og de mest anvendte. 2D scannere bruger man hvis man skal scanne 2D koder, og hvis man skal scanne meget information på engang, så skal er 2D scanneren optimalt til dette. Lastbiler og trucks osv. er ofte dem som skal have fastmonterede scannere. Præsentationsscannere lyder umiddelbart ikke som noget mange vil være bekendte med, men faktisk har alle der har været i et supermarked og detailhandel oplevet at blive betjent af en ekspedient som gør brug af disse, fordi det disse bliver brugt der. Longrage scanneren er dem som oftest bliver brugt af arbejderne på lagerpladser, hvor man skulle kunne scanne de mange paller gerne op til 15 meter væk.

Som du kan se er der mange slags stregkodescannere som alle bruges til forskellige formål, alt efter hvilken slags behov man har. Jeg gør selv brug af en trådløs scanner, da jeg på den måde frit og tilgængeligt kan komme rundt i min butik. Hvis du gerne vil vide endnu mere om stregkodescannere kan du klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *