HKSDK sikkerhedssko er ikke det samme som HKS

Hvis du har opholdt dig i Danmark i løbet af det seneste års tid, så har du helt sikkert hørt om brandet HKSDK. HKSDK lever af at producere sikkerhedssko og arbejdssko til det danske arbejdsmarked, og det er en branche, de har stort ejerskab i. Der er bare et lille problem..

I daglig tale er der nemlig mange, der nøjes med at omtale HKSDK som HKS, hvilket formentlig skyldes, at det umiddelbart virker meget mere ligetil at forkorte navnet HKSDK til HKS, men det er faktisk et ret stort problem, da der er tale om to forskellige virksomheder. Derfor ønsker HKSDK ikke at blive sat i sammenhæng med firmaet HKS og opfordrer derfor alle til at omtale dem som HKSDK.

En anden ting er, at HKSDK rent faktisk har en betydning og står for Human Komfort Specialist DenmarK. Det er vigtigt at understrege, at samtlige HKSDK sko udvikles og designes i Danmark, hvorfor det naturligvis også er vigtigt at have denne information med i firmanavnet i form af “DK”.

HKSDK fremstiller som tidligere nævnt professionelt fodtøj til arbejdsmarkedet, og der er garanteret mange af jer derude, som ejer et par HKSDK sikkerhedssko eller HKSDK arbejdssko. Der er nemlig mere end 600.000 brugere i hele Europa, og det er med god grund. HKSDK sikkerhedssko og arbejdssko er indbegrebet af dansk kvalitet, og HKSDK er faktisk en af de mest innovative og anerkendte producenter af professionelt fodtøj i Europa.

Er HKSDK sko virkelig så gode, som de lyder? Svaret er ja. HKSDK stræber sig nemlig hele tiden efter at give brugerne den bedste brugeroplevelse ved hjælp af konstant udvikling af ny teknologi, design og materialevalg.

Ønsker du at få fat på nogle af de lækre HKSDK sikkerhedssko eller arbejdssko, så husk: Undgå at omtale dine i øvrigt formentlig fantastiske kommende HKSDK sikkerhedssko som HKS sikkerhedssko, selvom det er nemmere at undlade “DK” i HKSDK, men hvordan ville du selv have det, hvis din virksomhed blev kaldt for noget andet, end det den egentlig hedder?

HKSDK

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *