Permanent hårfjerning med laser

Hårfjerning nøgen hudHej alle

I dag vil jeg fortælle om hvordan jeg endelig er sluppet afsted med et problem jeg altid har haft lige siden jeg var i midten af mine teenageår, nemlig uønsket hårvækst, jeg har ikke noget problem med hår på kroppen, dog kan det også blive for meget af det gode, og dette galt især for mig, jeg har nemlig i årevis prøvet forskellige slags metoder og produkter for at få bugt med mit uønsket hårvækst på brystkassen og ryggen, dette har resulterede i megen smerte og mange brugte penge, og alle de metoder jeg bruge hjalp altid kun i en kort periode hvorefter, hårene voksede stille roligt ud igen på en uge eller to afhængig af hvilken slags hårfjernings metode jeg brugte. Dette gjorde mig utvivlsomt mig trøstesløs da jeg ikke vidste hvad jeg skulle gøre for at endeligt komme af med min uønskede hårvækst.

Tidspilde og ineffektivitet

Hårfjerning blev så at sige mit faste ritual om morgen i badet, da jeg hver morgen i bad skulle bruge mindst 5-10 minutter på at barberer mig. Jeg havde nemlig ikke lyst til at anvende voks og strips da denne metode gør yderst ondt, og altid efter lader min hud rød de følgende par dage, hvilket gør at man fx ikke kan tage på stranden eller andre sjove ting, derfor var denne metode udelukket.

Derudover har jeg også prøvet kemiske hårfjerningsprodukter såsom forskellige cremer som man skal påføre på tør hud og lade den virke i 5-8 minutter, dog er det min erfaring at disse cremer virker utroligt dårligt da de ofte ikke får alle hårene med, og samtidig ikke når helt ned til hårroden. Og som sagt har jeg jo nævnt at jeg har hver morgen har brugt skraberen for dagligt for at prøve at få bugt med hårene, dog er denne metode utrolig tidskrævende i længden, og til meget besvær for en person som mig, der altid har travlt om morgen.

Hårfjerning med laser

Derfor valgte jeg at få hårfjerning med laser på et privathospital, efter at have læst mig frem til de forskellige fordele der er ved denne metode. Da hårfjerning med laser ville resultere i at jeg kunne se frem til op fire måneder uden den uønskede hårvækst, og med yderligere fire-fem behandlinger kunne jeg se frem til at være komplet fri for hår på ryggen og brystkassen.

Efter jeg havde været til den obligatoriske men gratis forundersøgelse for at undersøge mine hår og hudtype så jeg kunne få den optimale behandling. Herefter gik så selve proceduren med hårfjerningen i gang, hvilket forløb meget stille og roligt, selvom jeg fik fortalt at hårsækken kortvarigt bliver opvarmet til 70 grader celsius, for at ødelægge hårsækkene gjorde det overhovedet ikke ondt.

I dag er jeg så komplet fri for på ryggen og brystkassen, og jeg ser allerede frem til min næste behandling om fire måneder, så jeg kan få bugt med min uønskede hårvækst for evigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *