Smil og grin noget mere med en tandblegning

Hej alle så er det blevet tid til en lille blog igen fra min side af

I dag skal det handle om min seneste oplevelse hos min tandlæge i Hellerup.  Da jeg i lang tid har gået med tanken om at få mig en tandblegning da jeg altid gerne vil have skinnende hvide tænder, dog ikke unaturlige hvide tænder som man ser det hos nogle forstyrrede kendisser, men hvide naturlige tænder. Jeg har altid uanset hvor mange gange om dagen jeg børstede tænder og brugte tandtråd, haft besvær med at få mine tænder til at få den flotte hvide farve.

Jeg har ærligt talt gjort næsten hvad som helst for at jeg kunne få mine tænder til at blive hvidere, jeg har bl.a. fulgt disse gode råd fra denne artikel, hvorefter jeg stoppede med at drikke rødvin og stoppet med at ryge da dette kan ødelægge og misfarve ens tænder. Derudover holder jeg mit indtag af cola, te, og kaffe til at absolut minimum da disse drikke også kan misfarve tænderne, og så er sodavand heller ikke særligt sundt for ens tænder.  Herudover har jeg i desperation sågar gnide mine tænder med appelsinskaller og jordbær, da de eftersigende skulle kunne gøre dine tænder hvidere, dette er dog ikke fuldt ud dokumenteret endnu.

tandblegning

Op til 5 nuancer hvidere…

Jeg overvejede også kraftigt at købe noget hjemmeblegning, dog var jeg meget usikker ved denne metode da jeg har læst mig frem til nogle uhyggelige skrækhistorier som hurtigt fik mig væk fra denne tanke, derfor bestilte jeg tid hos min lokale tandlæge i Hellerup som udfører tandblegninger til ganske overkommelige priser.

Da jeg så endelig mødte om op hos tandlægen fik jeg at vide at tandblegningen kunne gøre mine tænder op til 5 nuancer hvidere, hvilket jeg var rigtigt glad for. Efter behandlingen som kun tog en time, hvorefter jeg fik mit nye flotte smil. Tandlægen fortalte mig dog at jeg i de kommende dage efter behandlingen ville være lidt følsom overfor varme og kulde i mine tænder, derudover fik jeg også at vide at jeg skulle holde mig væk fra mad og drikkevarer indeholdende stærke farver, da tænderne er meget påvirkelige overfor misfarvninger lige efter blegningen.

I dag har jeg så et sæt flotte hvide tænder, og jeg smiler nu mere end jeg nogensinde før har gjort, og griner og smiler nu uden at have dårlig samvittighed over at folk skal lægge mærke til mine halvgule tænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *