Hudpleje er vejen til at se sund ud

hudpleje

Jeg tror der er mange, der ikke ved, hvor vigtigt hudpleje egentlig kan være for din krop. Først og fremmest må man forstå, at huden er det største organ i menneskekroppen. Dernæst er det vist ikke en nyhed for nogen, at huden er det mest synlige organ.

Hudpleje eller ikke hudpleje kan være forskellen på, om du ser sund ud eller ej. Måske ikke i så stor grad lige nu og her, men prøv at forestille dig, at om 30 år så kan du tydeligt mærke på kroppen, hvordan den er blevet behandlet i løbet af livet. Dette er endnu mere sandt mht. hudpleje. Et eksempel, som man kan identificere sig med, er, at du skal bruge solcreme, for at solen ikke beskadiger din hud. Det er også hudpleje. Man kan tydeligt se på dem, som har taget meget sol igennem livet, når de bliver over 50 år gammel, at de ikke har taget sig af huden, som de kunne have gjort.
I dette tilfælde handler det dog mere om daglig hudpleje. Jeg vil gerne agitere for at bruge creme på huden i det daglige. Om det så er hele kroppen der får en tur, eller om det kun er på de udsatte steder, så er det bare vigtigt, at det bliver gjort og bliver en del af dine vaner efter badet.

Nogle mennesker går meget op i hudpleje. Dette er især kvinder, som både har dagcreme, natcreme, håndcreme og bodylotion – en creme til alle steder på kroppen til hvilket som helst tid på året. Det behøves man ikke, men det er meget nemt at se forskellen hos dem, der går op i hudpleje, og dem der ikke gør. Her tilbagehenvises til eksemplet med modne mennesker, som har taget for meget sol uden solcreme.

Mænds forhold til hudpleje er et helt andet. De bruger meget nødigt hudplejeprodukter – kun i tilfælde af at huden skaller helt vildt, eller at den er så ru, at man kan få hudafskrabninger ved at strejfe ham. Med mindre selvfølgelig manden er i et forhold med en kvinde, som går meget op i hudpleje, så er det en helt anden sag, så kan de godt være lidt metroseksuelle omkring hudpleje. Hvem har ikke prøvet at give en mand en ansigtsmaske på?

Uanset hvad du gør ift. hudpleje nu, kan du sikkert gøre mere. Du kan ved at besøge denne side med et bredt udvalg af hudpleje, få et godt overblik over, hvad de ellers kan gøre for at udvide dit engagement og skabe et bedre forhold til din hud med ordentlig hudpleje.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *