Københavns Låsesmed kan mere end at åbne døre, når du er låst ude

Vi har allesammen prøvet det mindst én gang i vores liv… At blive låst ude. Ofte når vi lige at se det ske. Døren, der smækker, mens nøglerne ligger på tilbage på køkkenbordet eller i lommen på den anden jakke. Øv. De fleste af os ved også, at løsningen på problemet er at bide i det sure æble og tilkalde en låsesmed – fx Københavns Låsesmed, der kan komme og åbne døren samt omkode eller sætte en ny lås i. Hvad mange dog ikke ved er, at låsesmede kan meget mere end dette. Københavns Låsesmed har bl.a. stor erfaring med tyverisikring af både private boliger og erhvervsvirksomheder og hjælper også gerne med oprydningen, når skaden først er sket, og tyvene har været der.

Tyverisikring med hjælp fra Københavns Låsesmed

Hos Københavns Låsesmed følger man kontinuerligt med i de nyeste metoder benyttet af indbrudstyve og ved, hvor de typiske svagheder i sikkerheden findes. Hvis du er i tvivl om, hvorvidt din bolig eller erhvervsbygning er ordentligt sikret, så kan det derfor være en god idé at få en låsesmed fra Københavns Låsesmed til at lave et sikkerhedstjek. Det gør de ganske gratis og giver dig et godt tilbud på, hvad udbedring af eventuelle sikkerhedsbrister skal koste.

Privatsikring af din bolig

En typisk sikkerhedsbrist, som Københavns Låsesmed ofte finder i private hjem, er gamle låse, der har mere end 10 år på bagen. De er meget nemme for tyve at bryde op. En anden klassisk sikkerhedsfejl er manglende låse på vinduer og terrassedøre. Men selvom du har nye låse på alle døre og vinduer, så er der stadig muligheder for at højne sikkerheden endnu mere. Måske har du mange fine designermøbler, lækker elektronik, dyre smykker eller andet liggende i huset og vil gerne være ekstra sikker på, at tyvene ikke kan komme ind. Københavns Låsesmed kan i så fald installere to låse på hver dør, således at der både er en primær og en sekundær lås. En anden smart mulighed er at få installeret elektroniske låse.

Sikring af erhvervsvirksomheder

Sikring af virksomheder er en endnu større udfordring end sikring af private hjem. Ofte indeholder virksomhedens bygninger værdifuldt udstyr fx computere og lignende, som gør det meget attraktivt for tyve at bryde ind. Samtidigt er erhvervsbygninger ofte store bygninger med rigtig mange indgange og vinduer, der alle bør sikres optimalt. Københavns Låsesmed kan øge tyverisikringen hos virksomheder ved hjælp af en række forskellige tiltag og produkter. Blandt andet kan Københavns Låsesmed installere indvendige og udvendige rullegitre, producere patenterede nøgler, indsætte pengeskabe, iværksætte adgangskontrol med brug af koder eller adgangskort samt opsætte særlige alarm- , videoovervågnings- og låsesystemer.

Hjælp når skaden er sket, og du har haft indbrud

Københavns Låsesmed tilbyder ikke kun proaktiv hjælp til tyverisikring, men står også til rådighed, når skaden er sket, og du har haft indbrud i din bolig eller dine erhvervsbygninger. Københavns Låsesmed har stor erfaring med både midlertidige og permanente udbedringer af indbrudsskader på døre, vinduer, karme og låse.