Kom til foredrag om arbejdsglæde og bliv en bedre kollega

I denne artikel kan du læse om arbejdsglæde, hvor vi blandt andet tager udgangspunkt i et foredrag om arbejdsglæde, men vi går også i dybden med årsagen til manglende arbejdsglæde og kigger på, hvorfor det er så vigtigt at være glad for at være på sin arbejdsplads. Vi ser også nærmere på, hvordan man kan genvinde sin arbejdsglæde, hvis man har mistet den, og i forbindelse med det omtalte foredrag om arbejdsglæde, du også kan læse mere om i artiklen, vil du også få en række værktøjer til, hvordan du fremover selv kan tage handling, når arbejdsglæden forsvinder.

Introduktion til omtalte foredrag om arbejdsglæde

Størstedelen af danskerne har et fuldtidsarbejde, hvor de i gennemsnit tilbringer 160 arbejdstimer om måneden i løbet af et år, fordelt på 7,5 time pr. dag, hvilket svarer til, at en tredjedel af de fleste danskeres dag faktisk bruges på arbejdspladsen. Af netop denne grund er det utroligt vigtigt, at man har et godt forhold til sin arbejdsplads, og at man føler arbejdsglæde og rent faktisk har lyst til at tage på arbejde. Hvis arbejdet først bliver en sur pligt, så kan det påvirke vedkommendes privatliv i en negativ retning, og for at undgå eventuelle negative konsekvenser heraf er det vigtigt at have arbejdsglæde.

Dette er noget af det, som man vil lære meget mere om i det allerede flere gange omtalte foredrag om arbejdsglæde, som du kan læse meget mere om i nedenstående afsnit.

foredrag om arbejdsglæde

Foredrag om arbejdsglæde: Har du mistet arbejdsglæden?

Har du mistet din arbejdsglæde, og føler du, at det er en sur pligt at skulle tage på arbejde hver morgen, så er der flere ting, du kan gøre ved problemet. Det kan du høre meget nærmere om i foredraget om arbejdsglæde, men vi gennemgår det også kort her i artiklen.

Det første du skal gøre er at identificere problemet. Spørg dig selv: Hvorfor er arbejdsglæden forsvundet? Hvor længe har arbejdsglæden været væk? Hvad skal der til for at genvinde lysten til at tage på arbejde?

Når du først har identificeret og klassificeret problemet, så er du klar til næste skridt, som er at kontakte din nærmeste leder og informere vedkommende om problemet og fortælle om dine tanker vedrørende din manglende arbejdsglæde.

På den måde bliver lederen klar over problemet og kan derved tage stilling til, hvilke tiltag der skal initieres for at gøre hverdagen lettere for dig at komme igennem og få løst de problemer, der eventuelt kunne være, som er skyld i din manglende arbejdsglæde.

Det lederen som regel vil gøre er at undersøge, om der er andre på arbejdspladsen, der ligeledes har mistet arbejdsglæden. Er I flere, der har det på samme måde, eller er kollegaerne en del af problemet, vil det være en fordelagtig løsning at invitere jer med til et foredrag om arbejdsglæde.

Til dette foredrag om arbejdsglæde vil I sammen på en aktiv måde lære en masse om både arbejdsglæde og trivsel på arbejdspladsen. Til foredraget om arbejdsglæde bliver I inspireret til at skabe en bevidsthed om, hvad der er vigtigt for jer i forhold til at skabe det bedste arbejdsmiljø på arbejdspladsen. Derudover vil det også blive klart for jer som deltager, hvordan man via aktive tilvalg og fokus kan trække på hinandens ressourcer og på den måde skabe arbejdsglæde og trivsel.

Book/læs mere om foredraget om arbejdsglæde her

Er du leder, og er du interesseret i at læse mere om det omtalte foredrag om arbejdsglæde, så kan du både booke og læse mere om foredraget om arbejdsglæde her. Flere store og anerkendte virksomheder har allerede deltaget i foredraget om arbejdsglæde, herunder blandt andre Dong Energy, Århus Universitet og Tryg Vesta.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *