Hvorfor skal man være ærlig omkring brugen af Botox?

Hvorfor skal man afsløre sine tricks og behandlinger der gør at man ligner den person man rent faktisk føler sig som om? Botox er vel i grunden det samme som, at man går til Yoga eller fitness af en eller anden art. Det hele handler om vedligeholdelse. Vedligeholdelse af sit ydre så der er bedre overensstemmelse med det indre. Det indre får jo botox jævnligt i form af det liv man lever, den musik man lytter til, de udstillinger man ser, eller blot det faktum at man holder sig ajour med den hverdag og det liv der foregår rundt omkring dig. Du tillader ikke det indre dø, så hvorfor ikke også sørge for det ydre på samme måde? Botox er jo blot en hjælpende hånd.

Botox er udvundet af giftstoffet botulinum. Det angriber primært centralnervesystemet, men sikkerheden i botox består i at koncentrationen er meget lav i doserne, samt at indsprøjtningerne foregår i en bestemt muskel eller muskelgruppe. Selvfølgelig er der eksempler på hvor botox behandlingen er gået galt. Men nogle gange er det også klienten der ikke kan få nok, og bliver ved med at se områder du med det blotte øje ikke kan se har behov for botox.

Botulinum forhinder transporten af signalstoffer fra nerve til muskel. Når det sprøjtes ind under rynkerne vil de udglattes eller forsvinde helt, fordi musklerne svækkes. Botox er biologisk nedbrydeligt og virkning en aftager typisk efter 3-6 måneder. Så når der bliver talt om afhængighed, er det ikke afhængighed af selve botox, men af at se sig selv uden rynker. Botox i sig selv kan ikke skabe afhængighed.

Så hvorfor ikke være ærlig, der er da ikke nogen der lyver om at de har taget en yoga time, eller været til træning i fitnesscenter? Det er også sjældent man møder nogen der ikke på en eller anden måde fortæller om en oplevelse eller begivenhed der gør at de stimulerer sit indre. De fleste ligefrem sprudler for at fortælle at de har set en film der gav stof til efter tanke, eller en yoga time hvor de kom ud i stillinger de ikke troede var muligt. Så lad være med at lyve hvis du bruger botox, vær ærlig det er jo blot dit ydre du holder ved lige på lige fod med dit indre. Lev livet og smil smukt uden rynker, præcis som du føler dig indvendigt.

botox

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *