Skal fødevarer være økologiske?

økologiØkologi er gået hen og blevet en trend, hvilket både kan være en fordel og en ulempe. Økologi er sådan noget mange elsker at hade, fordi det tiltrækker ekstremister, som elsker at dele deres viden. Hvilket vi andre ofte hader at høre på, men ikke er noget de ligger mærke til.

Hvor ligger jeg? Jeg ligger sådan lidt midt i mellem. Jeg kan sagtens finde på at købe økologiske fødevarer, men er slet ikke dedikeret nok til at gå efter de økologsike fødevarer. Jeg vil være ærlig og sige at der findes nogle bestemte fødevarer, som jeg gerne vælger økologisk frem for ikke økologisk. Der tænker jeg især på frugt og grønt samt kød. Der er et eller andet over økologiske landbrugs indstilling til behandling af frugter og grøntsager samt deres levende dyr.

En af de ting, der irriterer mig ved økologiske fødevarer, er, at det skal være så meget dyrere end almindelige fødevarer. Jeg kan sagtens sætte mig ind i, at der er flere udgifter forbundet med produktionen, men hvis det er sundere for dig, så skal det da ikke være dyrere end det som ikke er godt for dig. Den forbindelse har jeg aldrig forstået.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *