Lækker Indisk restaurant i Valby

I Købehavn i Valby, nærmere betegnet på Valby Langgade 23, ligger en lille Indisk restaurant. Punjab Indian Restaurant kan meget let være blandt de klart bedste orientalske restauranter i København, hvad angår både udbuddet af mad og den generelle stemning på stedet. Søger man en hyggelig aften med indiske specialiteter til gode priser er den indiske restaurant absolut er besøg værd.

Som indisk restaurant i Valby er Punjab specielt kendt for sin overdådige buffet. Udrykket – maven bliver mæt før øjnene passer godt ind her, hvor der er så mange lækre retter, at man næppe kan komme igennem dem alle. Dette gør da ikke så meget, da man hurtigt bliver forfalden til nogle bestemte retter, når man har været flere gange på den samme indiske restaurant. Punjab Indian Restaurant er kendt for sin famøse butter chicken, som man nærmest ikke kan få nok af. Buffeten rummer et stort antal af retter, der dækker over kylling, lam og oksekød mm.

Er man på indisk restaurant kan man være sikker på, der næsten er alt slags kød og tilbehør, hvor nogle retter selvfølgelig er stærke, som det skal være på en indisk restaurant. Man skal dog ikke være bange for at en indisk restaurant kun har stærk mad. På Punjab Indian restaurant i Valby er der rigeligt med retter, som ikke er stærkt krydret, ligesom man også kan gå i en tur salatbaren, skulle man have brug for lidt opfriskende grønt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *