Peder Bent Ahrens biografi

Peder Bent Ahrens er manden, der står bag et kompetence-baseret CV. Han har igennem en lang årrække høstet et særdeles langt og fyldigt CV med flere interessante poster. Karrieren bag Peder Bent Ahrens tog for alvor fart, efter han færdiggjorde 10. klasse. Han blev optaget på den grafiske linje på Teknisk Skole i Roskilde, og som et led i uddannelsen var han heldig at få en læreplads hos firmaet Køhn Group A/S, hvor han arbejdede som lærling frem til 1987. Året inden i 1986 valgte Peder Bent Ahrens at tage karrieren i helt nye retninger ved at søge ind på Officersuddannelsen på Sergent- og Officersskolen. Efter flere års tjeneste som premierløjtnant startede Peder Bent Ahrens hans videreuddannelse som merkonom med speciale i Personaleudvikling på Niels Brock CPH Business College, som han afsluttede i 2005. Undervejs i forløbet tog Peder Bent Ahrens derved også beslutningen om at afslutte tjenesten som premierløjtnant, da hans interesse for merkonomfaget voksede betydeligt. Under hans uddannelse og sit arbejde som merkonom gav det ham lyst til at forsøge med en videreuddannelsen som coach, som han graduerede i 2009 med titlen certificeret Kaoscoach® fra CoachCamp.

Efter at have opnået erhvervserfaring som henholdsvis merkonom og coach, sprang Peder Bent Ahrens hastigt videre til en ny uddannelse i Projektstyring med inddragelse af LEAN fra Niels Brock CPH Business College. Peder Bent Ahrens udviklede en helt særlig interesse indenfor dette felt, og tog derfor efterfølgende mange forskellige kurser i blandt andet Konflikthåndtering, Matchning af indsatsparate borgere, Integrationsfaglighed i forbindelse med beskæftigelsesindsatsen samt i Styrket Borgerkontakt.

Peder Bent Ahrens lange og vekslende baggrund

Peder Bent Ahrens uddannelsesmæssige baggrund har uden tvivl været af vekslende karakter. Ligeledes med hans arbejdsmæssige baggrund. Peder Bent Ahrens har gennem sin karriere sat sig på flere forskellige arbejdsposter, hvor han har fået tildelt forskellige titler. I hans lærlingetid som reprofotograf hos Køhn Repro blev Peder Bent Ahrens godt klædt på til, at kunne agere på et professionelt plan. I den anledning tog hans første karriere afsæt hos virksomheden Multiscan fra 1988-1993, hvor han arbejdede som reprofotograf og grafiker. Gennem dette arbejde kom Peder Bent Ahrens i berøring med forskellige arbejdsopgaver, som eksempelvis design og layout med illustrationsopgaver og billedmanipulation og scanning af billeder til videre bearbejdning.

Efter flere års erfaring indenfor dette felt gik Peder Bent Ahrens nu på jagt efter nye muligheder. I 1993 startede han som projektkoordinator hos virksomheden Vedel Produktion A/S, hvor Peder Bent Ahrens kunne trække på de erfaringer, han høstede dengang som merkonom.

Her tilbragte Peder Bent Ahrens 3 år af hans tid, hvor han oven i købet fik tildelt mere betroede opgaver som at være procesansvarlig for produktionsplaner, interne projekter indenfor journalisering, kodificering, og opdatering samt vedligeholdelse af databaser. Han var samtidig også tilknyttet titlen som lead på koordinering af opgaver til virksomhedens grafikere. Samtidig med at arbejde for dette firma, så besluttede Peder Bent Ahrens for at melde sig til forsvaret i en længevarende periode på 9 år fra årene 1993 til 2002. Her fungerede han som kompagnichef og personaleansvarlig. Ved siden af dette medvirkede han endda som grafiker i virksomheden SP3 A/S, som han påbegyndte i 1996. I dette firma arbejdede Peder Bent Ahrens både som grafiker og projektkoordinator, hvor han kunne trække på de kundskaber, han havde tilegnet sig gennem sine tidligere jobs.

Nye udfordringer

Efter mange års ansættelse samme sted, valgte han at fratræde sin stilling i 2012. Peder Bent Ahrens gik hele tiden videre til nye udfordringer i livet, og i 2009 tog han beslutningen om at gå solo, og starte egen virksomhed. House of Growth var navnet bag Peder Bent Ahrens virksomhed, og her havde han rollen både som coach og konsulent i forbindelse med at rådgive andre virksomheder. Efter at have afprøvet dette i en periode satte Peder Bent Ahrens kursen mod Jobcentret i Herlev Kommune, hvor han begyndte at arbejde som virksomhedskonsulent, og her sidder han stadig den dag i dag. Peder Bent Ahrens har en vigtig rolle, og hans primære kompetencefelt er inden for screening, rekruttering, fastholdelse samt ansættelse af medarbejdere på særlige vilkår med virksomhedspraktik og løntilskud.

I dag har Peder Bent Ahrens samtidig fået tildelt titlen som ekstern lektor på Professionshøjskolen Metropol, hvor han underviser socialrådgiverstuderende tre til fire gange årligt. Dette kan meget vel skyldes, at Peder Bent Ahrens har opnået et bredt og solidt kendskab inden for HR og arbejdsmarkedet.

Hårdt arbejde har altid præget Peder Bent Ahrens, og han har sat sine tydelige spor hos mange virksomheder. Han er manden med de mange kompetencer, og har uden tvivl en stor fremtid foran sig.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *