Laserbehandling af åreknuder er et lille indgreb

Når man bliver ældre sker der forskellige ting med kroppen. Konditionen forringes normalt ligesom, at muskelstyrken falder. Disse ting sker, og man vil tydeligt kunne mærke, at man ikke længere har fysikken, man havde, da man var i 20-30 års alderen. Det bedste råd mod dette er at holde sig aktiv, når man bliver ældre. Visse ting kan man dog ikke altid gøre noget ved. Dette kunne f.eks. være åreknuder. Åreknuder opstår, når der sker en svækkelse af venerne. Dette ses ofte i forbindelse med alderdom. Da venerne vil miste deres ”styrke”, vil der i flere tilfælde opstå åreknuder. Åreknuder ses til gengæld yderst sjældent hos unge, derudover kan det nævnes, at kvinder i højere grad bliver ramt end mænd. Specielt i forbindelse med graviditet er der en forhøjet risiko for åreknuder.

Laserbehandling af åreknuder kan blive aktuelt for mange

Det vurderes, at 15-30 af alle voksne på et tidspunkt i deres liv vil blive ramt af åreknuder. I sig selv er dette dog ikke farligt. Det er nemlig muligt at få laserbehandling af åreknuder. Denne Laserbehandling af åreknuder er den nyeste teknologi. Det vurderes fra patient til patient, hvor omfattende denne laserbehandling af åreknuderne skal være.

Da åreknuderne i de fleste tilfælde ikke er farlige, er det ikke alle der vælger at få den behandlet. Der er dog en stigende tendens til, at folk får dem fjernet af kosmetiske årsager.

Virksomhed i Valby hjælper folk med åreknuder i benet

Hvis du ønsker laserbehandling af åreknuder, er der i Valby en virksomhed med speciale i dette. Efter behandlingen vil du hurtigt være på højkant igen. Du kan derfor tage til behandling om aftenen og stadig møde ind på arbejde dagen efter. På selve dagen skal man dog forholde sig i ro. Laserbehandlingen af åreknuder er et lille indgreb, hvor der bliver benyttet lokalbedøvelse. Det anbefales derfor også, at man har en pårørende med, der kan hjælpe patienten med at komme hjem efterfølgende.

Yderst professionelt personale arbejder på klinikken

Med denne nye laserbehandling af åreknuder er det altså muligt at få fjernet dine åreknuder uden, at skulle tage fri fra arbejdet. På samme tid kan det give dig en øget selvtillid at komme af med åreknuderne.

Personalet på klinikken er yderst professionelt og meget serviceorienterede. Personalet har gennem mange år i branchen oparbejdet en stor erfaring. Dette kommer til udtryk, når personalet skal guide deres patienter til den rigtige beslutning. For mere information henvises der til klinikkens hjemmeside.