Omfangsdræn modvirker skimmelsvamp og en fugtig kælder

Har du haft problemer med en kælder, der er fugtigt? Dette skyldes den opstigende grundfugt. Dette kan med tiden medføre skimmelsvamp, der kan true dit helbred. Problemet går ikke væk af sig selv, og det kan derfor være nødvendigt med omfangsdræn. Uden omfangsdræn bliver kælderen ubrugelig. Selv ting som du opbevarer i kælderen vil tage skade af fugten. Med omfangsdræn og dermed en tør kælder vil det også være muligt at benytte kælderen til andre formål. Det kunne f.eks. være at leje et værelse ud.  Dette vil ikke kunne lade sig gøre uden omfangsdræn. Man kunne også lave kælderen om til et privat træningscenter. På den måde vil man spare tid, da man ikke skulle bruge transporttid på at komme i træningscenteret.

Et omfangsdræn sørger for, at du får en tør kælder. Derudover er den også behjælpelig i tilfælde af skybrud, mod at din kælder bliver oversvømmet.

Et korrekt etableret omfangsdræn kræver stort set ingen vedligeholdelse. I slemme tilfælde kan der ske store skader på huset, hvis arbejdet ikke er korrekt udført. Derfor er det også vigtigt, at arbejdet bliver udført af professionelle. En virksomhed der holder til på Sjælland har flere års erfaring med at anlægge omfangsdræn. Så hvis du har problemer med en fugtig kælder, bør du ikke vente med at kontakte dem.