God information er vigtigt hvis der skal investeres i nyt tegltag

Det kan være svært at beslutte, om man skal investere i et nyt tegltag eller blot få det gamle repareret. Det er en problematik, mange står overfor hvert år, når man endelig tager beslutningen om renovering af taget. Der er flere ting, som man skal tænke ind, inden man vælger, om en reparation er nok, eller om taget skal skiftes helt.

Det er klart, at det er en stor investering at få lagt et helt nyt tegltag, men ofte kan det ikke betale sig at reparerer på det gamle tag, da man skal investere i et stillads lige meget hvad. Et stillads er en større omkostning, og har man et højt tag eller mange hjørner på huset, så stiger prisen hurtigt betydeligt. Derfor kan det for mange ofte bedst betale sig, at man skifter hele taget på en gang, så man får et flot nyt tegltag. Det er ligeledes med til at løfte hele udseendet på huset.

Det er selvfølgelig en stor beslutning, da det er en betydelig udskrivning at få lagt et nyt tegltag. Er man i tvivl, så kan man kontakte et firma, som kan komme og give noget rådgivning – på denne måde få man alle de rette informationer, man skal bruge, for at tage den helt rigtige beslutning.

2 thoughts on “God information er vigtigt hvis der skal investeres i nyt tegltag

  1. Sidste år besluttede min kone og jeg, at vi efter mange år med et dårligt tag skulle have lagt et nyt tegltag. Det er en stor beslutning, så vi bestemte, at vi ville alliere os med en rigtig tagekspert. Derfor kontaktede vi Compara, som er eksperter på området og har en hel del års erfaring. Det var det helt rigtige valg for os, så det vil jeg klart anbefale andre, hvis de skal have lavet nyt tegltag.

  2. Jeg kan bestemt godt se nogle klare fordele ved at investere i et nyt tegltag, men spørgsmålet er jo så bare, om man i så fald har råd til det. Altså som udgangspunkt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *