Lindring af hoste er nødvendig, hvis du ikke vil skade stemmen

 

Lindring af hoste - Bronchosan

Lindring af hoste med Bronchosanfra A.Vogel

Hoste er et udtryk for at luftvejene er irriterede på den ene eller anden måde. Det er nødvendigt at hoste, hvis man føler trang til det, men det kan være enormt upraktisk og til irritation for både en selv og omgivelserne. Lindring af hoste kan for mig være helt nødvendigt.

Det er vigtigt, at man finder årsagen til hosten i forbindelse med lindring af hosten. Hoste er nemlig et symptom på en sygdom og er altså derfor ikke i sig selv farligt. I forbindelse med infektioner af luftvejene kan man komme til at hoste i flere uger og nogle gange måneder, mens kroniske sygdomme som for eksempel bronkitis og astma kan resultere i kronisk hoste. At finde den rigtige årsag til hosten er den bedste lindring, men derudover kan man godt hjælpe det hele lidt på vej med for eksempel naturlægemidler, som består af urter, der virker slimløsende.

Selv har jeg astma, og i forbindelse med et anfald kan man opleve at hoste i ugevis. Det er vigtigt, at man ikkeafholder sig selv fra at hoste, hvis man har behov for det, men for mig betød en måned med mindst en halv times hosten hver dag, at mit stemmebånd blevet beskadiget. Hosten havde simpelthen revet så meget i stemmebåndet, at der i dag er nogle toner, jeg ikke kan ramme. De vil selvfølgelig hele sig selv på et tidspunkt, men på grund af det har jeg nu indset, hvor vigtigt det er at finde lindring af hosten, før den ødelægger for meget.

Når man hoster slim op, siger det sig selv, at man vil hoste indtil alt slim er væk. Derfor kan slimløsende midler være en god måde at opnå lindring af hoste på. Bronchosan er et naturlægemiddel, som består af urteudtræk, der fungerer som god lindring af hoste.

Nu bruger jeg Bronchosan hver gang jeg har brug for lindring af hoste. Det vil forhåbentligt betyde, at jeg ikke kommer til at opleve det samme igen. Man skal passe på sin stemme, ligesom man også skal passe på sine lunger.

2 thoughts on “Lindring af hoste er nødvendig, hvis du ikke vil skade stemmen

  1. Jeg har aldrig tænkt over, hvor vigtig lindring af hoste kan være. Jeg har altid tænkt, at hvis jeg skal hoste, så må der være en årsag til det, og så m¨jeg hellere hoste igennem, men når jeg nu læser dit indlæg her, kan jeg da godt høre, at man ikke bare sådan uden videre skal hoste løs i dagevis. Hvor længe tror du, det vil tage, før din stemme er tilbage til normalen?

  2. Jeg tror bestemt heller ikke, at det er særligt sundt for stemmebåndet bare at hoste løs i flere dage, men det kan man jo blive nødt til, hvis man ikke kender til mirakelmidlet fra A. Vogel 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *