Omnimin er det perfekte kosttilskud til alm. mennesker!

multivitaminJeg har i mange år taget apotekets multi vitamin, men jeg begyndte for et års tid siden at få de samme fornemmelser i min krop, som jeg havde, inden jeg begyndte at tage multi vitaminer. Jeg følte mig træt og havde også i visse tilfælde langt mindre energi end jeg plejer. Jeg synes det var ret så mærkeligt, fordi det var jo netop disse ting, der fik mig til at starte med at tage multi vitaminer i første omgang.

omniminSå skiftede jeg til kosttilskuddet omnimin, som har en anden sammensætning end multivitmainet fra apoteket. Der er ikke stor forskel på dem udover at der er en lidt anden sammensætning af mineraler og vitaminer og at denne har flere af de ting, som du ikke bare lige får ved at spise en agurk. Og så passer sammensætningen bedre til min krop.

I omnimin finder du en masse forskellige mineraler og vitaminer: A-vitamin, B2-vitamin, Folsyre, Biotin, B12-vitamin, D-vitamin, K-vitamin, Calcium, Magnesium, Jern, Silicium, Molybdæn, Jod, Krom, Vanadium og Bor.

Derudover indholder omnimin også en række antioxidanter: B1-vitamin, B3-vitamin, B5-vitamin, B6-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, Zink, Mangan, Kobber og Selen.

I mit hoved er forskellen på et mutli vitmain og kosttilskud, at der er flere af de mærkelige vitaminer og mineraler i kosttilskud, hvorimod at indholdet i multi vitaminer er mere standard. Der er generelt en mindre mængde af mange af vitaminerne og mineralerne i multi vitaminet end i omnimin. I Omnimin er der 13 vitaminer og 13 mineraler i modsætning til mutli vitaminers 13 vitaminer og 8 mineraler.

Hvis du også er interesseret i at erstatte dine vitaminer med omnimin, så kan du købe omnimin her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *