Sådan stifter du fonde i København

Ønsker du at stifte en eller flere fonde i København, så kan du med fordel læse denne artikel, hvor der vil blive beskrevet, hvordan man netop stifter fonde i København. Artiklen vil tage udgangspunkt i stiftelsen af erhvervsdrivende fonde i København.

Sådan stifter du fonde i København

Har du truffet beslutningen om, at du vil stifte en eller flere fonde i København, så skal fonden registreres i Erhvervs- og Selskabsstyrelsens register for erhvervsdrivende fonde.

Er du ikke helt sikker på, hvordan dette skal gøres, eller har du brug for hjælp til registreringen af dine fonde i København, så kan du med fordel vælge at kontakte en advokat, der har specialiseret sig inden for dette område. Det kan eksempelvis være en advokat som Jens Hessel, der hovedsageligt rådgiver både nuværende og kommende virksomhedsdrivende til, hvordan de skal stifte deres selskab, hvilken selskabsform de bør vælge, hvordan man stifter fonde i København og meget andet.

Hvorfor stifte en fond i København?

Der kan være mange grunde til, at man vælger at stifte en eller flere fonde i København, og en af grundende kan bl.a. være, at man ønsker at bistå med økonomisk hjælp til andre, der eksempelvis ønsker at starte virksomhed, som ikke økonomisk har mulighed for det, eller hvis man eksempelvis ønsker at hjælpe en konkurstruet virksomhed.

Som du nok kan se, kan der være rigtig mange forskellige grunde til at stifte fonde i København.

Er du stadig interesseret i at stifte fonde i København, så kontakt en advokat og hør hvad han kan gøre for dig.

fonde i københavn

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *