Papiruld Danmark: Producent af granulat til papirisolering

Isolering er noget, som de fleste af os kender til, men hvad mange ikke ved er, at der findes rigtig mange forskellige former for isolering. Denne artikel vil handle om virksomheden Papiruld Danmark, som er Danmarks eneste producent af papiruld, som er et materiale, der bruges til papirisolering – den mest effektive form for isolering.

Kort om papiruld

Papiruld er et granulat, der produceres af genbrugspapir fra gamle danske aviser. Granulatet bruges til isolering af hjem og ejendomme og kendes også under navnet ”papirisolering”. Fordelen ved at benytte sig af papirisolering er, at granulatet er så fleksibelt og småt, at det kan komme ind til enhver krog og ethvert hjørne. Med andre ord lægger papiruld sig helt tæt ind til byggekonstruktionen, og på den måde opnår man altså den mest effektive isolering.

Nogle andre fordele ved papirisolering er, at granulatet både er miljøvenligt og har en høj brandmodstand. Læs mere om papiruld her.

Om virksomheden

Papiruld Danmark har hovedkontor og produktion i Hillerød, hvor de lige pt. har 32 ansatte. På landsplan har virksomheden 40 autoriserede isolatører, der er kvalificerede til at isolere med papirisolering.

Miljøet er noget, som virksomheden vægter meget højt i deres produktion af papirisolering, hvorfor produktionen foregår ved brug af miljøvenlig strøm. Papiruld er i sig selv også et miljøvenligt materiale, da det som nævnt bliver fremstillet af genbrugsmaterialer.

Erhvervspriser

Papiruld Danmark har i løbet af årene modtaget en del priser for deres produktion af papirisolering. Her kan det blandt andet nævnes, at virksomheden i 2011 fik tildelt Nordeas Erhvervspris, og i år 2012 modtog virksomheden C4s Erhvervspris samt Dansk Industris Initiativpris.
Det er spændende at se, hvor mange priser virksomheden rager til sig i år 2013 – vi er i hvert fald fulde af forventninger!

Omsætning

Det går rigtigt godt for omsætningen i Papiruld Danmark. Faktisk er omsætningen steget mere eller mindre konsekvent siden år 2004, og derfor er forventningerne her også meget høje til den fortsatte stigning.

Nedenfor kan du se kurven for den indekserede omsætning.

papirisolering

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *