Pernille Fabricius og hendes liv i London

Pernille FabriciusDen kendte, danske erhvervskvinde Pernille Fabricius er dansk statsborger, men bor i øjeblikket i London i Storbritannien med sin familie, da hun arbejder som industrirådgiver hos både det globale investeringsselskab TPG Capital samt hos den private kapitalfond Silverfleet Capital. Selv er Pernille Fabricius bosat nordøst for London, hvor hun sammen med sin familie kan nyde Englands smukke natur og er fri for Londons travlhed og postyr. Til hverdag er Pernille Fabricius dog i centrum af London, hvor både TPG Capital og Silverfleet Capitals kontorer ligger.

TPG Capital – Pernille Fabricius’ globale arbejdsplads

TPG Capital, hvor Pernille Fabricius er industrirådgiver, er verdens førende private investeringsselskab med en kapital på 74,8 milliarder dollars. TPG Capital blev grundlagt i 1992, og har siden specialiseret sig i at genkende værdi – eller muligheden for værdi – hvor andre ikke gør, hvilket netop også var en af grundende til at Pernille Fabricius i sin tid fandt virksomheden interessant. TPG Capital har bade kontorer i USA, Brasilien, Kina, Hong Kong, Australien, Indien, Singapore, Japan, Luxembourg og Rusland udover i Engalnd, hvor Pernille Fabricius for det meste arbejder. Mere geografisk specifikt ligger TPG Capitals kontor centralt i London, mellem undergrundsstationerne Green Park og Charing Cross samt to minutters gang fra den smukke St. James Park.

Glæden ved at arbejde med vækst

Udover Pernille Fabricius hverv hos TPG Capital arbejder hun også som industriråddgiver hos den private kapitalfond Silverfleet Capital. Silverfleet Capital har eksisteret i mere end 30 år og består af et team af professionelle investorer, der opererer i London, München og Paris. I London har Silverfleet Capital adresse ceentalt i London, tæt på Blackfriars Bridge, der er en bil- og gangbro, der går over Themsen mellem Waterloo Bridge og Blackfriars Railway Bridge. Det er også på denne adresse, at Pernille Fabricius har sin ugentlige gang, når hun rådgiver virksomheden om, hvordan de vækster globalt.

Både TPG Capital og Silverfleet Capital er virksomehder, der er placeret centralt geografisk i London, hvorfor Pernille Fabricius også har sin daglige gang kernen af den pulserende storby. Uanet på hvilken adresse Pernille Fabricius befinder sig, er hun aldrig langt væk fra hverken den kendte shoppegade Oxford Street, det kendte ur Big Ben eller for den sags skyld den sagnomspundne teater Shakespeare’s Globe, der ligger på Bankside, Southwark i London. Teatretvar det sted, hvor flere af William Shakespeares skuespil blev opført oprindeligt. Med andre ord finder Pernille Fabricius’ hverdag sted i en ægte storby, hvor der er kort til det hele.

Pernille Fabricius, altid på farten

Det er dog sjældent at Pernille Fabricius er længe det samme sted, da hun ved siden af sit arbejde som industrirådgiver sidder i bestyrelsen i MT Højgaard, MT Højgaard Holding og Royal Greenland i Danmark og Grønland, samt besidder posterne som bestyrelsesformand i det britiske firma Ipes og det danske reputation management bureau SAFEonNET i Danmark. Pernille Fabricius er altså ofte på farten, og er med sine nu 48 år en meget berejst kvinde.

Når Pernille Fabricius er i Danmark for at deltage i møder hos enten i MT Højgaard, MT Højgaard Holding eller SAFEonNET foregår det oftest på deres adresser i henholdsvis Gentofte og på Østerbro. Når Pernille Fabricius derimod skal til bestyrelsesmøde i Royal Greenland tager hun turen til enten Svenstrup i Nordjylland eller til Nuuk i Grøndland.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *