Skal der være underholdning til dit barns konfirmation?

Når det er dit barns tur til at blive konfirmeret, er det sikkert vigtigt for dig, at det bliver en god oplevelse, han eller hun kan se tilbage på med gode minder. Derfor har du sikkert været i gang med at planlægge, hvor det skal afholdes, hvem der skal deltage og hvilke mad, der skal serveres, i et stykke tid nu.

Men er du nået til underholdning til konfirmationen endnu? Underholdning er oftest den mest tidskrævende del af konfirmationsplanlægningen, hvis man har tænkt sig at stå for den selv. Hvis du selv står for underholdningen, vil den højst sandsynlig består af sange, taler og Powerpoint-shows fra både dig og resten af familien.

Underholdning til konfirmation giver et godt afbræk

Men hvis familien er lille, løber I måske hurtig tør for underholdning, og hvis familien er stor, trækker de mange taler og sange måske i langdrag. Derfor er det som regel en god idé at få noget underholdning ude fra, der kan tage over eller evt. give en lille pause fra de mange sange fra familien.

Er konfirmanden vil med en komikere er det selvfølgelig en oplagt mulighed for underholdning. Mens en anden klassiker kunne være et band, der kan få gæsterne på dansegulvet.

Hvad med et trylleshow som underholdning?

En helt tredje mulighed for underholdning til konfirmationen er et trylleshow. Og her tænker jeg ikke på en af dem, man booker til børnefødselsdage, men et sjovt og underholdende show for voksne. Et godt bud på en god entertainer inden for dette område er Sunny Cagara. Han er i forvejen kendt for at være Danmarks ekspert i tricktyveri, som han underholder og holder foredrag om.

Udover foredrag om tricktyveri, underholder Sunny Cagara blandt andet også med trylleshow til konfirmationer og andre større arrangementer. Måske han skal være underholdning til dit barn konfirmation? Du kan læse mere om Sunny eller booke ham her!