Skal du have et sæt fodboldmål til haven?

Foråret og sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er tid til at skifte indendørs aktiviteterne ud med udendørs aktiviteter. Alle par med små børn ved, at det altid er rart at komme udenfor og få aktiveret ungerne. Men hvad skal man lave i haven, når vejret bliver bedre?

En tur i skoven er altid et hit for de små. Desuden bliver træerne snart grønne, og blomsterne spirer, hvilket også gør turen til en smuk oplevelse for forældrene.

Andre gange er det også bare lækkert at blive hjemme i haven.

En god sport til børn alle aldre

Fodbold er en af verdens mest udbredte sportsgrene, og det er ikke uden grund. Det er en sport, som alle kan forholde sig til, og alle kan deltage i. Børn og barlige sjæle i alle aldre elsker at løbe rundt efter en fodbold i haven, og intet slår følelsen af en bold, der passerer målstregen hos modstanderholdet. Derfor vil fodboldmål til haven være en god og forholdsvis billig investering. Fodboldmål til haven findes i alle størrelser og forskellige materialer. Der er producenter, der laver klassiske fodboldmål til haven med metalstolper, men der findes også mere havevenlige fodboldmål i træ.

Når man skal vælge størrelse på sine nye fodboldmål til haven, er der specielt to ting man skal overveje inden.

Størrelsen på haven spiller selvfølgelig en vigtig rolle. Hvis man har en lille have, vil to fodboldmål i fuld størrelse optage meget plads og dermed begrænse mulighederne for andre aktiviteter i haven.

Hvis man har børn i 10 års alderen eller opefter, skal man også være opmærksom på størrelsen, inden man erhverver sig fodboldmål til haven. Her skal man være opmærksom på ikke at købe målene for små.

 

Få liv i dine gamle fodboldmål til haven

Dine fodboldmål til haven skal vedligeholdes, enten før sæsonen går i gang, eller umiddelbart efter sæsonen er ovre. Ofte bliver målene løse i samlingerne, og det er der en god forklaring på. Efter en hel sommer hvor børnene har hængt i overlæggeren og lænet sig op af stolpen, giver samlingerne sig nemlig. Dette betyder heldigvis ikke, at dine fodboldmål til haven skal skiftes ud. De skal blot strammes.

Hvis man har fodboldmål i træ, kan man forlænge levetiden ved at slibe dem og give dem olie efter hver sæson. Selvom man har købt mål i god kvalitet, kan en lang sæson med regn, blæst og solskin nemlig sætte sine præg på fodboldmålet.