Udendørslamper med sensor skræmmer tyven

Udendørslamper med sensor kan være en lækker ting at tilføje til baghaven. De gør turen nem og overskuelig, når man fredag aften skal ud i skuret og hente sodavandsforsyninger. Så snart man åbner terrassedøren, tænder lyset hvis altså dine udendørslamper med sensor, er installeret korrekt. Dermed skal man ikke stå og fumle efter kontakten bag gardinet eller rejse sig for at slukke lyset, hvis man glemmer det. Dine udendørslamper med sensor klarer alt det beskidte arbejde.

Forestil dig at du sidder i stuen en fredag aften med familien, og hygger med en god film. Du har tidligere været ude og hente sodavand i skuret, og testet at dine nye udendørslamper med sensor virker. Det er ved at blive sent, og ungerne har fået lov at blive sent oppe. Lyset er slukket i stuen, for at skabe den helt rette biografstemning.

Pludselig tænder lyset i haven.

Hvem bliver mest skræmt?

Dine udendørslamper med sensor har fanget en bevægelse i haven, og denne gang er det ikke en fugl der har påvirket den. En skikkelse bevæger sig i rask fart hen over haven og ud gennem hækken. Det var en mulig indbrudstyv, som netop blev taget i fersk gerning.

Det kan være en meget ubehagelig oplevelse for hele familien at tage en potentiel indbrudstyv i fersk gerning, men det er heldigvis ikke kun familien, der får en dårlig oplevelse ud af det.

Dine udendørslamper med sensor skræmmer tyven mindst lige så meget. Når lyset bliver tændt forsvinder mørkets camouflerende effekt, og han står blottet midt i haven. Som tyv har man nemlig ikke en jordisk chance for at vide, om lyset er blevet tændt af en sensor eller manuelt af en person.

Dermed er dine udendørslamper med sensor ikke kun en ting der letter dagligdagen, men faktisk kan disse være med til at forhindre indbrud.