Smykkefremstilling er en god aktivitet til kvalitetstid med børnene

Har du også nogle gange svært ved at få dit arbejdsliv og dit familieliv til at hænge ordentligt sammen? Oplever du, at det kan være svært at “finde hinanden” i familien, når du kommer stresset og træt hjem efter en travl arbejdsdag? Vil du gerne have idéer til, hvordan du kan komme tættere på dine børn igen og samtidig stresse ned? Smykkefremstilling kan være en god idé.

Det kan være svært at finde overskuddet frem til familien, når man har haft en lang og hård arbejdsdag. Det resultere nogle gange i, at man som forælder kan blive lidt for kort for hovedet over for sine børn, og at man langsomt mister den nære kontakt til dem, når man ikke er i stand til at lægge arbejdet helt fra sig derhjemme.

I disse tilfælde kan det være en god idé at tage en weekend ud af kalenderen og dedikere den til kvalitetstid med børnene. I stedet for at tage i biografen eller sætte sig i sofaen for at se en film, kan det anbefales at vælge en aktivitet, som inkluderer alle parter aktivt. Smykkefremstilling er en mulighed for at lave noget helt nyt og anderledes. Både piger som drenge alt efter alder kan få meget ud af at lave smykke selv – og det samme kan du som forælder.

Den kreative proces, som smykkefremstilling indeholder, kan være enormt afstressende. Hvis man i forvejen har hang til stress, kan det betale sig at tømme hovedet ved bare at fokusere på små ting som for eksempel at lave smykker. Nogle gange skal hjernen tvinges til at tænke i andre baner end næste møde med chefen og arbejdsopgaver for morgendagen. Smykkefremstilling giver dig mulighed for netop dette.

Derudover er det sjovt at lave smykker selv både for voksne og børn. Børnene får tilmed en gave ud af det – en gave, som de har lavet helt selv!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *