Fiskeolie er et af de kosttilskud, jeg netop er begyndt at bruge

Som de fleste andre mennesker har jeg livet kært, og jeg ønsker at leve et sundt og langt liv. Det er på det seneste gået op for mig, at der er en del ting, jeg glemmer at gøre i min hverdag for at forebygge diverse sygdomme. Derfor er jeg nu hoppet med på kosttilskuds-moden og kan kalde mig selv fiskeolie-bruger!

Der er mange ting, jeg ikke har lyst til at tænke på, pludselig kan ske for mig. Pludselig hjerteanfald for eksempel. Sikke en frygtelig tanke! Jeg har heller ikke vanvittig meget lyst til at opleve åreforkalkning, hjerteproblemer og leddegigt. Netop derfor fik jeg foreslået at supplere min kost med kosttilskuddet fiskeolie. Det har jeg så artigt gjort, og der står nu et flot glas fiskeolie med gyldne kapsler på mit bord, hver gang jeg spiser morgenmad. Et kosttilskud må som bekendt ikke gå i stedet for almindelig mad, så jeg sørger altid for at spise noget samtidig.

Det var en meget overbevisende og energisk kvinde nede i helsebutikken, som ville rådgive mig om diverse kosttilskud. Da hun begyndte at liste alle de ting, som fiskeolie forebygger, blev jeg helt bleg. Jeg havde da aldrig tænkt over, at jeg skulle frygte både den ene og den anden sygdom. Sådan tror jeg, det er for de fleste. I stedet for lige at tage os den ekstra tid, det kræver at kigge kosttilskud som for fiskeolie igennem, så vil vi hellere lukke øjnene for alle de dårligdomme, vi er i stor risiko for at få. Der er noget ved den der “ikke tage sorgerne på forskud”‘s ideologi, som jeg ikke helt kan klare. Hvis man bare lige gad, så kunne man altså hjælpe sig selv rigtig meget!

Fiskeolie er med garanti ikke det eneste kosttilskud, som jeg har tænkt mig at bruge. Fiskeolie kan kun hjælpe på bestemte ting. Der findes heldigvis et hav af kosttilskud, som kan forebygge diverse sygdomme, og det skal vi være rigtig glade for.

Det gælder selvfølgelig også om at sætte sig rigtig grundigt ind i tingene, før man begynder på kosttilskud som fiskeolie. Det er godt at have en idé om, hvad man har behov for. Vi er jo trods alt alle forskellige. Du har nok ikke samme behov for fiskeolie, hvis du allerede spiser godt med fisk – men her skal du også lige være opmærksom på, at laks ikke nødvendigvis giver dig alt det, du har behov for. Der skal være variation i det! Uanset hvor varieret du spiser, kræver du garanteret et kosttilskud af den ene eller den anden art.

Hvis jeg på den ene eller anden måde skulle rådgive folk, så ville jeg foreslå, at man startede med at kigge grundigt på sin normale kost og regne ud, hvad man får af forskellige næringsstoffer. Her kan en ansat i helsebutikker være god til at rådgive dig om forskellige kosttilskud. Det kan være, at du ligesom mig har stort behov for fiskeolie. Jeg kan allerede afsløre, at det nok er tilfældet, hvis du ikke spiser fisk to gange om ugen.

2 thoughts on “Fiskeolie er et af de kosttilskud, jeg netop er begyndt at bruge

  1. Er der nogle bestemte “symptomer”, hvis man ikke får nok fiskeolie? Mine fingre er nemlig begyndt at snurre en del, men jeg ved ikke, om det årsagen?

  2. Det kan da godt være, at man skulle se at komme i gang med at få taget nogle kosttilskud. Det lyder i hvert fald som om, at jeg går glip af en masse vitaminer og mineraler hver dag, og det kan måske være derfor, jeg er begyndt at være så træt og ugidelig hele tiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *