Anmeldelse af TelemarketingCentret

TelemarketingCentret

 

 

 

 

TelemarketingCentret, der har eksisteret siden 2001, er et af de førende telemarketingcentre i Danmark. Hos TelemarketingCentret er den højeste prioritet, at gøre en forskel for den enkelte kunde samt sørge for at denne får vedvarende succes. De har siden første dag ydet helt igennem kompetent service til både store og mindre danske virksomheder inden for alt fra transport, it, forsikring til medicinal og print.

Ifølge TelemarketingCentret skabes succesfuldt telemarketingarbejde i et tæt samarbejde mellem den enkelte kunde, kundens organisation og kundens individuelle telemarketingteam hos TelemarketingCentret. Derudover opstår den gode og virkningsfulde telemarketing for den enkelte kunde, ifølge TelemarketingCentret, når der stilles gensidige krav om respekt til parterne som en del af samarbejdet.

Hos TelemarketingCentret er du, som kunde, sikret personligt engagement fra alle de dygtige medarbejdere, og dine opgaver løses altid professionelt og med gode resultater. Hos TelemarketingCentret tilbyder de at betjene dine kunder, sørge for din kundeservice samt at effektivere dine telemarketingkampagner, der sikrer dig og din virksomhed gode resultater.

TelemarketingCentrets kompetente medarbejdere

TelemarketingCentrets stab består udelukkende af dygtige, oplærte telemarketingsælgere, der alle er fastansatte funktionærer med mange års erfaring inden for telemarketing. Gennem målrettet træning, uddannelse og coaching, sikrer TelemarketingCentret, at hver enkelt af deres ansatte sælgere opnår samme høje kompetenceniveau.

Hos TelemarketingCentret er kompetencer inden for telemarketing meget høje, hvorfor alle opgaver, lige fra salg via telemarketing og indsalg samt opgaver inden for kampagneopfølgning og leadgenerering, kan løses.

Ved at vælge at outsource en opgave til TelemarketingCentret, er du og din virksomhed sikret gode resultater inden for den aftalte tidsperiode.

Facts om TelemarketingCentret

  • TelemarketingCentret foretager mere end 300.000 telemarketingopkald om året
  • TelemarketingCentret har afviklet over 180.000 indgående kundeopkald
  • TelemarketingCentret har 30 computerarbejdspladser i deres netværk med mail og webopsætning
  • TelemarketingCentret sørger for effektiv backup samt at fjerne backup via internettet
  • TelemarketingCentret har mulighed for at udvide de bestående lokaler, hvis opgaven kræver det.

Anmeldelse af TelemarketingCentret

Nedenfor kan du se et udpluk af de seneste anmeldelser, TelemarketingCentret har modtaget.

TelemarketingCentret

TelemarketingCentret

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *