Arbejdstøj fra Mascot og Fristads Kansas

I Danmark har vi rigtig mange arbejdsmænd, der eksempelvis er håndværkere, elektrikere, tømrere, murere og hvad det ellers hedder. I disse hverv er det nødvendigt at have arbejdstøj på, i stedet for at møde på arbejde i sit almindelige hverdagstøj, og i denne artikel vil vi se nærmere på, hvilke mærker der er at foretrække, når det kommer til arbejdstøj. Her er der primært tale om mærkerne Fristads Kansas og Mascot.

Mascot arbejdstøj

Mascot har specialiseret sig i at producere arbejdstøj og sikkerhedsbeklædning til arbejdsmarkedet. Virksomheden er danskejet, og Mascot viser sig at være førende leverandør af arbejdstøj i Danmark. Hos Mascot stilles der store krav til kvaliteten af arbejdstøjet, og derfor vil du opleve noget meget slidstærkt tøj, der kan benyttes i enhver tænkelig situation og al slags vejr.

mascot

Fristads Kansas arbejdstøj

Fristads Kansas er endnu en producent, der er kendt for at fremstille arbejdstøj af høj kvalitet. Fristads Kansas er den producent i Europa, der har det største udvalg af arbejdstøj, og det er ydermere både komfortabelt, slidstærkt, funktionelt og moderne. I sortimentet kan man både finde jakker, trøjer, bukser og meget andet.

Fristads kansas

Både arbejdstøjet fra Mascot og Fristads Kansas kan købes online hos Pro-Dress. Pro-Dress forhandler arbejdstøj til faste lave priser, så ønsker du kvalitetstøj uden at blive ruineret, er Pro-Dress det rette sted. Ud over arbejdstøj fra Fristads Kansas og Mascot, forhandler Pro-Dress også arbejdstøj fra MacMichael, som også er en producent, der er værd at nævne, når det kommer til arbejdstøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *