Bag om HKSDK – producent af professionelt fodtøj

Hvis du ser bare en lille smule fjernsyn i denne tid, så har du helt sikkert bemærket dem; HKSDK. Men hvem er de egentlig, og producerer de andet end sikkerhedssko? I denne artikel ser vi nærmere på virksomheden HKSDK – hvem de er, og hvad de står for. Til at starte med vil vi se nærmere på, hvad de egentlig fremstiller.

HKSDK er en dansk virksomhed, der lever af at fremstille professionelt fodtøj af høj kvalitet til hele Europa. Her er der primært tale om sikkerhedssko, arbejdssko og træsko i form af sikkerhedstræsko, træsko med flex og almindelige træsko.

Virksomheden blev grundlagt i 1997, men tog hurtigt fart, hvorfor HKSDK i dag faktisk er en af de mest innovative og kvalitetsbevidste producenter af professionelt fodtøj i hele Europa.

Hvad står HKSDK for?

hksdk sikkerhedssko

HKSDK står for Human Komfort Specialist of Denmark, og alene navnet røber, at der her er tale om en dansk virksomhed, der producerer danske sikkerheds- og arbejdssko af høj kvalitet. Samtlige sko bærer præg af et dansk design og er alle udviklet i Danmark, og det er noget, vi kan være stolte af, for der er faktisk mere end 600.000 mennesker fordelt over hele Europa, der kan anbefale de danske HKSDK sikkerhedssko og arbejdssko.

HKSDK slår fast, at de producerer de absolut bedste sikkerhedssko på markedet, og så kan man så spørge sig selv om, hvorfor lige netop deres sko er så meget bedre end andre producenters.

Filosofien her er, at kunden altid sættes i fokus. Det er kunden, der skal bruge professionelt fodtøj, og derfor er det altafgørende, at de har mulighed for at købe nogle sko, der lever op til deres krav om både komfort, design og funktionalitet, og selvom HKSDK har markedets bedste sikkerhedssko, så hviler de ikke på laurbærrene. De tænker hele tiden på, hvordan de kan videreudvikle deres fodtøj til at blive endnu bedre, og der bliver konstant eksperimenteret med lettere, nyere og smartere materialer. Det gør de både for hele tiden at følge med tidens tendenser inden for design og funktionalitet, men også for at øge kundernes brugeroplevelse. Hvad er det så for en brugeroplevelse, der er tale om?

Noget af det som HKSDK vægter højest er, at komforten skal være helt i top. Det betyder, at man ikke skal kunne mærke på sine fødder, at man har haft sikkerhedssko eller arbejdssko på hele dagen, som man kunne for blot få år tilbage – og i øvrigt stadig kan, hvis man ikke vælger sko af høj kvalitet, som fx HKSDK.

Grundtanken er, at man efter en lang dags arbejde skal kunne komme hjem, tage sine arbejds- eller sikkerhedssko af og stadig føle, at fødderne er friske, ligesom hvis man havde haft almindelige sko på hele dagen, og det er især her, HKSDK adskiller sig fra andre producenter, fordi de rent faktisk formår at fremstille professionelt fodtøj, hvor komforten er så høj, at skoene kan sammenlignes med almindelige kondisko.

Hvor kan skoene købes henne?

Er du blevet overbevist om, at HKSDK er det bedste valg, hvis man skal have sig et par arbejdssko eller sikkerhedssko, så kan du købe skoene hos en af deres mange forhandlere i hele Nordeuropa.

Se listen over forhandlere af HKSDK professionelt fodtøj her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *