Slankekuren der virker!

Nupo slankekur

Hvis du går rundt og overvejer en ny slankekur så skal du vælge Nupo slankekur tab nemt 3-5 kilo med et fx vores slankepulver som er et af vores mange veldokumenterede produkter som er uviklet i 1980’erne ad overlæge Flemming Quaade på Hvidovere Hospital.

Du kan enten igennem en hel måned vælge at indtage ikke andet end vores Nupo slankepulver da det indeholder alle de vitaminer, mineraler, proteiner og kulhydrater du har brug for. Du kan blande pulveret med vand, mælk eller juice alt efter dine behov. Og opleve den mest effektive form for vægttab via vores produkt, ellers hvis du også gerne vil indtage noget mere fast føde, så kan du sagtens supplere vores slankepulver med en sund og varieret kost. For at fastholde dit vægttab efter kuren er det vigtigt at du stadig sørger for at spise en sund kost og får noget motion i løbet af ugen, da du ellers meget hurtigt vil tage på igen. Du kan med fordel tælle dine kalorier i løbet af Nupo slankekuren så du får et overblik over hvor mange kalorier du skal indtage efter Nupo kuren.

Ny livsstil

Derudover kan vi tilbyde vores Nupo bar, som kan spises som en snack imellem måltiderne, og vores Nupo suppe som er en variation af vores pulver. Begge produkter kan spises med god samvittighed.

Så hvis du står og mangler lidt motivation til at starte en ny sund livsstil, så er Nupo kuren den rette slankekur for dig! Du får nemlig selvtillid, overskud, samt motivation til at på at bibeholde din nye slanke figur i fremtiden.

Har du tidligere prøvet en Nupo slankekur så skriv gerne og fortæl os om din oplevelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *