Boserup Ejendomme: større overskud på drift af ejendomme

boserup ejendommeBruger du meget af din tid på at drive ejendomme? Kunne du godt tænke dig at få et større overskud og dermed hive flere penge ud til dig selv? Er du i tvivl om, hvordan du kan effektivisere din forretning?

Hvis du kan besvare ovenstående spørgsmål med et ja, så er denne artikel uden tvivl lige noget for dig at læse. I denne artikel kan du nemlig læse om, hvordan du bl.a. kan få et større overskud på drift af dine ejendomme samt få hjælp fra Boserup Ejendomme. Det er ikke sikkert, at alle rådene du bliver præsenteret for kan bruges, men der burde som min. være 1-2 råd, som kan gøre din forretning endnu bedre og mere rentabel.

Sælg ejendommene fra der har røde tal

Hvis du har en stor portefølje med ejendomme, så er det vigtigt, at du løbende sørger for at holde øje med deres regnskaber. Hvis du for eksempel har en eller flere ejendomme, der ikke har præsteret andet end røde tal de sidste par år, så burde du måske overveje at sælge dem fra, da de ikke just bidrager positivt til din afkastningsgrad.

Det er ingen skam at sælge ejendomme fra, hvis de ikke præstere. Kapitalen du får fra salget kan du evt. bruge på opkøb af nye og mere rentable ejendomme.

Benyt dig af et ejendomsadministrationsfirma og brug tiden mere fornuftigt

Noget af det der for alvor kan gøre dit overskud større er, at du bruger din tid så fornuftigt som muligt. Det vil sige, at du ikke bør bruge din tid på at administrere din ejendomme. Du skal koncentrere dig om at få ejendommene til at præstere mere og bedre.

Derfor skal du altså overlade ejendomsadministrationen til et eksternt firma som Boserup Ejendomme, så det hele kan blive så automatiseret som muligt. Selvom det koster en hvis sum penge at hyre et ejendomsadministrationsfirma, så skal du hele tiden tænke på, at pengene bliver tjent hjem igen, hvis du gør dit job ordentligt med at få ejendommene til at præstere bedre.

Hvis du er i tvivl om, hvilket firma du bør benytte dig af i forbindelse med administrationen, så anbefales det at tage kontakt til Boserup Ejendomme. Boserup Ejendomme er et erfarent og anerkendt firma, der står for at administrere rigtig mange ejendomme.

Boserup Ejendomme er uhyre skarpe til alt fra bogføring til lejekorrespondancer. De har gennem årene specialiseret sig i at håndtere og drive ejendomme, hvorfor du med fordel kan tage kontakt til dem og forvente et super solidt stykke arbejde.

Sørg for at dine ejendomme altid er pæne og indbydende

Et større overskud på dine ejendomme, kræver selvfølgelig, at alle dine lejemål er fyldte med betalende lejere. For at få flere til at leje nogle af dine boliger, så skal du sørge for, at dine ejendomme altid er pæne og indbydende.

Lejere er uhyre opmærksomme på, hvordan ejendommens tilstand er. Det vil sige, at hvis der bare er den mindste fejl eller mangel ved din ejendom, så er lejerne ikke blege for at rykke videre til et nyt lejemål.

En flot og velfungerende ejendom giver dig de bedste forudsætninger for at fylde boligerne og dermed tjene flere penge og øge overskuddet markant.

Hæv lejeprisen en smule – men vær påpasselig

En af de hurtigste måder til et større overskud er en prisstigning. Dog er denne metode også relativ farlig, da nogle af lejerne måske vil synes det er for dyrt og dermed flytte ud. Lejeprisen må gerne hæves, men det skal ske i meget små steps, så du ikke skræmmer nogle af lejerne væk og derved taber på dit indgreb.

Du kan følge Boserup Ejendomme på LinkedIn, Facebook og Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *