Brug silver shampoo og gå et lysere hår i møde

Det er ikke længer en nyhed, at silver shampoo kan bruges til at dæmpe eller nedtone gule pigmenter i et lyst eller blondt hår. Med silver shampoo klares farven i håret op og giver håret en mere kold tone.

Silver shampoo har ikke kun til formål at nedtone gyldne toner i et naturligt lyst blondt hår. Det kan også anvendes i kemisk lysnet hår. Dog kan selve resultatet fra en silver shampoo varierer markant ud fra hårtypen. Samtidig er der også stor forskel på kvaliteten af de silver shampoos, som tilbydes på markedet. Derfor findes der enkelte råd til, hvad du skal være opmærksom på, når du skal vælge din silver shampoo.

Konsistens

Ligesom mange andre ting, så er det ikke alle mærker inden for silver shampoo, der er lige gode og lever op til formålet. Silver shampooens effektivitet afhænger nemlig af antallet af lilla pigmenter, der er tilsat. Derfor giver konsistensen og farven en god identifikation af, hvor effektiv silver shampooen er.

En effektiv silver shampoo vil fremstå i en tykkere konsistens med en dyb lilla eller blålig farve.

Undgå udtørring af håret med silver shampoo

Der findes nogle silver shampoos, som er utroligt rensende, hvilket udtørrer håret. Derfor er dette også en essentielt faktor at have i mente, når du vælger din nye silver shampoo. Rosted silver shampoo er 100 % fri for parabener of sulfater, som er meget udtørrende for håret. Til gengæld er silver shampooen tilsat ekstra plejende stoffer, som er nærende og sundt for håret.

Hårets struktur og kvalitet

Har dit hår nemt til at blive slidt og tørt, så skal du være opmærksom på, at du ikke må lade silver shampooen sidde for længe, da håret er mere modtagelig over for den lilla farve. Således kan silver shampoo ende med at eftergive et lilla skær.

Er dit hår derimod sundt og naturligt lyst, så kan du lade silver shampooen sidde lidt længere, uden at opnå et lilla skær.