Hvilke ydelser kan du få hos en låsesmed?

En låsesmed kan mange ting, som du måske ikke lige tænker over. Måske har du aldrig overvejet, at det er noget, du har brug for. Men hvis du eksempelvis har en lås på døren, som er af gammel dato, så kan det være en god idé at henvende sig til en låsesmed. Så har du mulighed for at få en sikkerhedsvurdering af din bolig – herunder hvordan den optimeres rent sikkerhedsmæssigt. Du får her en kort beskrivelse af nogle af de ydelser, du kan få hos en låsesmed, og hvorfor du har potentielt har brug for det. Der er taget udgangspunkt i AB Låseservice, som har låsesmede tilknyttet Odense og omegn samt i Norge (Oslo, Bærum og Asker blandt andet).

Ekstralås

Kan som regel installeres under eller over den primære lås. En ekstralås er en ekstra sikkerhedsforanstaltning, som gør det vaskeligere for tyven at bryde ind. Udover at låsen i sig selv udgør en ekstra forhindring for udefrakommende, så sender det også et klart signal til tyven om at, der i det pågældende hjem er et vist sikkerhedsniveau. Det i sig selv kan være nok til, at personen ikke gider bruge tid på netop din bolig. AB Låseservice kan nemt installere en ekstralås i din bolig, som vil passe godt ind i den stil, der allerede er repræsenteret. Ekstralås kan også fås i den norske afdeling.

Låsesystemer

Hos AB Låseservice kan du få mange forskellige låsesystemer, som alle kan hjælpe med at øge sikkerheden. Det er ofte i større bygninger; eksempelvis virksomhed eller foreninger, at et låsesystem er nødvendigt. Det kan eksempelvis være via systemnøgler, at man etablerer et solidt låsesystem. Systemnøgler er én nøgle, som passer til forskellige døre. Men man kan samtidigt begrænse adgangen, således at nogle mennesker ikke vil have adgang til alle døre. Det er hensigtmæssigts i for eksempel en virksomhed, hvor nogle folk skal have adgang til 3. sal, mens nogle andre skal have til 4. Du vil også kunne finde låsesystemer og systemnøgler i AB Låseservices norske afdeling.

Hvis du har en større ejendom; eksempelvis en virksomhed, organisation, institution eller lignende, kan adgangskontrol være en hensigtsmæssig løsning. Det kan dog også være relevant for privatpersoner. Adgangskontrol er et elektronisk system, hvor du kan undgå nøgler. Du kan ligeledes begrænse, hvem der skal have adgang til hvad. Du kan læse mere om adgangskontrol på AB Låseservices norske side – eller adgangskontroll, som det hedder i norden.

Serviceaftale

Som virksomhed, bogligforening eller lignende kan der regelmæssigt være brug for låseservice. Det er mange forskellige mennesker og dermed mange forskellige låse, det handler om. Således er der stor risiko for, at der forholdsvis hyppigt er brug for hjælp. Hvis I ønsker at have fast tilknyttet låseservice, kan for eksempel AB Låseservice, som er en låsesmed nær Odense, hjælpe. I en sådan serviceaftale, som AB Låseservice tilbyder, får I både hjælp i akutte opståede situationer samt vedligeholdelse. De installerede sikkerhedselementer bliver altså løbende kvalitetskontrolleret, så I slipper for uhensigtmæssige nedbrud.