Guldsmed i København med misundelsesværdige vielsesringe

To steder i Storkøbenhavn ligger Guldsmed Dirks – nærmere Frederiksberg og Rødovre. Guldsmeden har en masse at byde på; særligt vielsesringe er blevet lidt af et speciale. Hvis du er på udkig efter enten en klassisk, en unik, en håndlavet vielsesring – eller en blanding – så er et besøg hos Guldsmed Dirks værd at tage tid til.

Vielsesringene bliver håndlavet af nogle af Danmarks dygtigste guldsmede, og I har selv mulighed for at være med i processen. I kan både bestille en ‘færdig’ model, som efterfølgende bliver produceret specielt til jer, eller I kan mødes med en ekspert og være med i designprocessen. I førstnævnte tilfælde kan I tilføje små ændringer; eksempelvis at ændre overfladen fra blankt til mat. Hvis I selv vælger at være med i processen, kan I booke en gratis time med Guldsmed Dirks, hvor I har mulighed for at udtrykke jeres ønsker til vielsesringe. På den måde bliver vielsesringene meget unikke og personlige, hvorfor de kan udtrykke lige præcis jeres kærlighed.

Vielsesringe i flere forskellige designs

Hos Guldsmeden på Frederiksberg og i Rødovre vil du se både klassiske vielsesringe og de mere kantede. Der leges eksperimentalt med forskellige materialer; eksempelvis carbon. Det medfører, at vielsesringene har hver deres særprægede udtryk, hvorfor der er rig mulighed for at finde det design, der er helt rigtigt for jer.

Guldsmed Dirks lægger stor vægt på den gode service, hvilket også er årsagen til, at I kan booke et uforpligtende møde. De ser gerne, at deres kunder får den helt rette rådgivning, som i sidste ende resulterer i, at de helt rette vielsesringe eller forlovelsesringe findes. Medarbejderne ved, hvad de snakker om og kan helt sikkert hjælpe jer på vej, hvis I mangler råd eller har spørgsmål. Få inspiration på Guldsmedens hjemmeside eller tag en tur forbi en af smykkebutikkerne på Frederiksberg eller i Rødovre.