Overvej tapas ud af huset til dit arrangement eller selskab

Skal du holde en hyggeaften med veninderne, en reception eller et andet arrangement? Og vil du servere en let anretning for dine gæster? Så kan du overveje at bestille tapas ud af huset fra et cateringfirma. Tapas er altid lækkert, men kræver lidt energi og planlægning at købe ind og kreere – især hvis du vil servere tapas for mange mennesker. Derfor er tapas ud af huset en nem og lækker løsning.

Tapas ud af huset findes i mange varianter

Tapas er små anretninger bestående af blandt andet kød, fisk, ost og grøntsager. Tapas forbindes ofte med Spanien, men tapas ud af huset findes også i italienske og franske versioner som antipasto og hours de oeuvres. Uanset hvilken variant, du vælger, er tapas altid en lækker og nem løsning på mad til gæster.

Tapas kan spises både stående og siddende, og dine gæster kan selv bestemme, hvor mange tapas, de har lyst til at spise. Hvis du er smart, så sætter du ikke alle dine tapas ud af huset på bordet med det samme, men fylder op løbende. På den måde undgår du madspild, som ellers kan forekomme, når man serverer portionsanrettede menuer for sine gæster. Rester af tapas ud af huset er også skønne at have senere på aftenen som natmad – eller til at spise som lækre hapsere dagen derpå.

Tapas ud af huset kan bestilles online

Der findes en række forskellige cateringfirmaer i Danmark, der tilbyder tapas ud af huset. Et af dem er Fransk Spisehus, der som navnet antyder kreerer tapas med et fransk twist. Hos Fransk spisehus kan du enten vælge en tapasbuffet eller selv sammensætte en menu af tapas. De har både tapas med kød og fisk samt vegetariske tapas og leverer tapas ud af huset lige til døren til dit arrangement.