En sund frokost sikrer glade og produktive medarbejdere

Frokost er et vigtigt element i løbet af arbejdsdagen og sikre at medarbejdere forbliver produktive i løbet af dagen. Det er derfor en investering for dig som arbejdsgiver at tilbyde dine medarbejdere en sund og god frokost i løbet af arbejdsdagen.

Fælles frokost styrker sammenholdet

Ved at sørger for frokost til dine medarbejdere, bliver sammenholdet også styrket på arbejdspladsen. Hvis de ansatte selv skal sørge for frokost og have madpakke med, så sker det ofte at frokosten bliver afholdt på forskellige tidspunkt, eller at madpakken bliver spist ved skrivebordet. Dette medfører at de ansatte ikke får talt specielt meget med hinanden. Ved at sørge for frokost til dine medarbejdere har din mulighed for at socialisere og kommer hinanden ved. Et godt sammenhold betyder også en mere harmonisk arbejdsplads. At skabe sociale relationer for medarbejderne kan også betyde mindre fravær, så på den måde er det også en fordel for arbejdsgiveren, at give sine medarbejdere frokost.

En pause i løbet af dagen

Hjernen er ligesom et batteri. For at kunne fungerer optimalt, skal batteriet lades op. Man kan derfor ikke blive ved med at arbejde på højtryk, hvis man ikke får en pause, hvor hjernen kan få lov til at slappe af. En frokostpause kan være med til at lade hjernen helt op igen. Hvis dine ansatte selv har madpakke med, så kan det godt ske, hvis de har travlt at de bliver nødt til at spise maden ved skrivebordet. Men ved at have en frokost-ordning, bliver de tvunget til at holde pause. På den måde bliver arbejdet de laver væsentligt bedre.

Giver overskud

I en travl hverdag, hvor alt skal gå op i en større enhed, så kan det at skulle sørger for frokost, og eventuelt smøre en madpakke, være en stor byrde. Du kan lette noget af det stress, ved at tilbyde dine ansatte en sund og lækker frokost. På den måde skal dine medarbejdere bekymre sig over en ting mindre i hverdag. Ved at give dem dette overskud, kan det også være at de giver den en ekstra tand i løbet af arbejdsdagen. Det kommer derfor både din ansatte såvel som arbejdsgiveren til gode at bestille frokost.

Sund frokost forbedre de ansattes arbejdsindsats

Sund kost giver os generelt et bedre helbred. Vi får meget mere energi og flere vitaminer ved at spise sundt mad. Derfor er en sund frokost også vigtig. Hvis du bestiller frokost til dine medarbejdere kan du derfor med fordel vælge et sted som udbyder sunde løsninger. Sund mad med massere af fibre, grøntsager og proteiner gør også at man vil kunne være mæt hele dagen på kontoret. Hvis man får usund og tung mad kroppen bruge alt sin energi på at fordøje maden. Ved at spise en sund frokost får du energi fremfor at bruge energi. Man kan let blive træt efter frokosten og man kan af samme årsag ikke levere optimal arbejdskraft. Som arbejdsgiver bør du derfor give dine medarbejdere en sund og nærende frokost, så de har et helt nyt sæt energi efter pausen.

Mindre sygedage med en sund frokost

Ved at give dine medarbejdere en sund frokost kan du også minimere syge dage. Sund mad forbedre nemlig helbredet, og en sund frokost kan måske inspirere dine ansatte til at spise sundere i hverdagen. En sund livstil kan derfor både forbedre dine ansattes arbejdsindsats men også mindske sygedagene.

Fun fact om frokost

Hvis du vælger, som en del af din frokost til din ansatte, at tilføje en ret af en mere stærk karakter får du også gladere medarbejdere. Årsagen til dette er, at når man spiser krydret og stærk mad, udløser hjernen endorfiner. Endorfiner er det stof som gør os glade. Disse udløses blandt andet også når man dyrker motion. Det som sker når man spiser stærk mad er at hjernen udløser endorfinerne som sendes ned til munden, da hjernen tror at munden er under angreb af en fremmed bakterie. Du kan derfor med fordel tilføje en ret af krydret eller stærk karakter, når du skal bestille frokost til dine medarbejdere.

 

Vælg frokost.dk når du skal bestille frokost

Hos frokost.dk får I en lækker og sund frokost som alle kan være med på. En frokost fra Frokost.dk kan skræddersyes til den enkelte og der er flere end 40 køkkener at vælge imellem. Med en frokost får du styrket sammenholdet på arbejdspladsen, du mindsker sygedagene samtidig med at du giver dine ansatte et nærende og mættende måltid. Frokost.dk er fleksible og er altid klar til at hjælpe hvis der skulle forekomme ændringer, variationer, kuvertantal og meget mere. Kvaliteten af maden er i højsæde, så du kan derfor trygt regne med at få leveret et sundt og lækkert måltid hver dag. Lad frokostpausen blive et højdepunkt på de ansattes dag og bestil frokost hos frokost.dk. Du kan læse mere om frokost og frokost.dk ved at tilgå linket her!