Skal du bruge en skilsmisseadvokat i Århus? Få hjælp af denne advokat

Flere og flere vælger at blive skilt i Danmark. I 2015 blev hele 54,5% af de gifte par skilt. Står du i samme båd og er fra Århus omegn? Så kan du med fordel bruge denne skilsmisseadvokat i Århus.
Hvis du ikke helt har gjort dig bekendt med, hvad en skilsmisseadvokat kan hjælpe dig med, så kan du i dette indlæg læse om hvilke fordele det er at benytte advokat under disse omstændigheder samt hvad du skal igennem når du skal skilles.

Separation

En separation anses som en slags prøveperiode, hvor ægtefællerne har tid til at tænke over om de ønsker en skilsmisse. Det er dog muligt at blive skilt uden en separation. Hvis ægtefællerne ikke er enige om skilsmisse, hvor den ene eventuelt gerne vil skilles men den anden ikke vil, så bliver man separeret i 6 måneder. Efter separationsperioden kan man så blive skilt, selvom den anden part er uenig. Det er ikke muligt at gifte sig med andre, under separationen. Hvis man skal separeres skal man søge om det til statsforvaltningen. Når I bliver separeret vil I rent juridisk ikke længere kunne arve fra hinanden. Formuefællesskabet ophører også, hvilket vil sige at de ting I ejer sammen vil blive delt imellem jer. Alt dette kan en skilsmisseadvokat i Århus hjælper jer med.

Bodeling

Bodeling, som tidligere blev kaldt fælleseje, er en vigtig del af skilsmissen. Når I skal skilles skal i afgøre hvad I hver især ejer. Dette kan være en kamp i sig selv, da der ofte er stor uenighed om hvem som ejer hvad etc. Når man skal foretage en bodeling i forbindelse med skilsmissen så kigger på følgende forhold:

En positiv bodeling:
Den ene ejer for ca. 1 mio. kr. og den anden part ejer for ca. 2 mio. kr. Her vil hver part få 1,5 mio. hver.

En negativ bodeling:
Hvis den ene ejer -1 mio. kr. og de anden ejer 2 mio. kr. så vil den ene part gå i 0, hvor den anden part vil have 1 mio. kr.

Hvis I ikke kan blive enige om, hvordan bodelingen skal foregår, selv ved hjælp af jeres skilsmisseadvokater, så kan I indbringer en bodelingen for Skifteretten og bede om at boet tages under offentlig vurdering. Dog kan dette være dyrt og en meget langtrukken proces. Derfor vil det i sidste ende være bedre at få hjælp af en advokat. Dette er skilsmisseadvokaten i Århus specialiseret i, og som regel går begge parter der fra, tilfredse med resultatet.

Forældremyndighed

Ved skilsmisse ses det oftest at begge parter kæmper om forældremyndigheden. Hvis den ene af forældrene har forældremyndigheden betyder det at den udvalgte forældre er forpligtet til at drage omsorg for sit barn og kan derudover træffe afgørelse om dets personlige forhold i forhold til barnets interesser og behov. Dog har en hver forældre ret til orientering om barnets forhold, fra myndighederne, skole, institutioner etc. Hvis man vælger at have fælles forældremyndighed skal barnets bopæl stadig bestemmes. Derforuden kræver en fælles forældremyndighed også at I er enige om de fleste ting som vedrører barnet. Alle forhold og beslutninger vedrørende forældremyndigheden kan være svær at komme til enighed over. Derfor kan man med fordel hyre en skilsmisseadvokat i Århus.

Skilsmisseadvokat i Århus giver tryghed

Hvis du er fra Århus eller omegn, kan det være en fordel at have en skilsmisseadvokat som er i området. Der kan opstå ting som du eller I skal tage beslutning om, og ved at have en advokat i nærheden kan I hurtigt mødes og få juridisk vejledning. Det er i meget sjældne tilfælde at folk skilles som venner, og det kan være svært at komme til enighed om de fleste ting. En skilsmisseadvokat fra Århus giver jer tryghed og hjælper jer igennem en svær tid. Det giver tryghed at have en tredjepart involveret, som kan mægle i mellem jer og hjælpe jer med at gå fra skilsmissen tilfredse med resultaterne. En god advokat at vælge er Ret&råd Århus. Her har de kompetente advokater med mange års erfaring. Uanset jeres problemstilling er dette advokatfirma altså klar til at hjælpe, når krisen kradser. Du kan altså kontakte en skilsmisseadvokat i Århus fra Ret&råd.