Vælg dette privathospital når du skal have lavet plastikkirurgi

Det er vigtigt når du skal have foretaget plastikkirurgi at vælge det rigtige privathospital. I dette indlæg kan du læse om hvordan du finder et kvalitetsbevidst privathospital som du trygt kan stol på, ikke efterlader dig med dårlige resultater, mener og gener.

Hvad er et privathospital?

Et privathospital er et hospital som enten ejes af en virksomhed med øje for profit eller en non-profit organisation. Som udgangspunkt betaler patienterne på privathospitalerne selv for deres behandlinger, eller også dækker deres sundhedsforsikring. I dag er der ca. 70 privathospitaler i Danmark. Årsagen til at der findes så mange privathospitaler i Danmark, er på grund af de stigende ventelister som medførte et øget fokus på valgfrihed, i midten af 1980’erne.

Voksende popularitet inden for plastikkirurgi

Som tiden passerer og lægevidenskaber udvikler sig, er det blevet mere og mere populært at få lavet plastikkirurgi. Af samme årsag er det ikke længere tabubelagt at få lavet noget hist og her, hvis man er utilfreds med sit udseende. Dette har også medført at mange klinikker såvel som privathospitaler, som praktiserer sig inden for kosmetiske indgreb, er kommet til markedet. Derfor kan det være svært som kunden / patient, at vælge det rigtige sted at få fortaget en skønhedsoperation eller et kosmetisk indgreb. I størstedelen af tilfældene bliver resultaterne pæne og fyldestgørende. Dog kan man risikere at komme i klørene på svindlerne som ikke har den rette uddannelse, som ikke bruger det korrekte udstyr og som ikke er kvalitetsbevidste. Derfor skal du vælge din klinik eller privathospital med omhu.

Klinik vs. Privathospital

Et privathospital er som regel større og med flere uddannede læger og sygeplejersker. En klinik er mindre men kan selvfølgelig stadig have kompetente ansatte. Dog er du næsten helt sikret et godt resultat hvis du vælger et privathospital. Når du skal vælge stedet du får plastikkirurgi kan du med fordel vælge et privathospital som specialiserer sig i det du skal have lavet. Eksempelvis hvis du skal have lavet botox eller en brystforstørrende operation, kan du vælge Nygart privathospital.

Hvordan finder du et godt privathospital eller en god klinik?

 1. Find en kirurg som forstår dig og dine ønsker
  Når man får lavet en skønhedsoperation, har man altid en eller anden form for forventning om, hvordan slutresultatet skal se ud. Når man som patient beslutter sig for at få lavet en skønhedsoperation, er det som regel for at ændre en usikkerhed man har med sig selv. Om end det er fordi man har for mange rynker og gerne vil have en ansigtsløftning, at man har små bryster og gerne vil have lavet dem større, eller fordi man ikke er tilfreds med sin næse og vil gerne have en næseoperation. Fordi det er et ømt punkt for patienten, er der en hårfin grænse hvordan kirurgen skal gribe problematikken an. Af samme årsag er det vigtigt at kirurgen forstår patienten og finder en løsning, som tilnærmelsesvis efterlever patients ønsker.Når man vælge et privathospital eller en klinik, er det derfor vigtigt at man forventningsafstemmer med sin kirurg. Som patient, skal man vælge sin kirurg ud fra at man føler der er enighed om, hvordan slutresultatet skal se ud, og at han/hun forstår ens behov og ønsker.

 

 1. Undersøg venteværelset
  Når du skal vælge privathospital eller klinik kan du med fordel undersøge venteværelset inden du vælger. Det er meget nemt at se om stedet er godt, hvis de har et pænt, rent og professionelt venteværelse, om det er et godt sted. Du kan evt. booke gratis forundersøgelser og på den måde se klinikken eller privathospitalet an. Her kan du også se kirurgen an og finde ud af om der er tillid og om du føler dig tryg hos ham / hende.
 2. Vælg et sted med kvalitetsudstyr og kvalitetsprodukter
  Når du skal vælge et privathospital eller en klinik, kan du også gå ind på deres hjemmeside og se hvilke metoder, udstyr og produkter de benytter. Alt efter hvad du skal have lavet, kan du gå ind på nettet og læse om, hvad som er bedst at bruge, i forhold til den skønhedsoperation, du skal have lavet. Hvis du skal have lavet en brystforstørrende operation, er implantater fra Motiva og Mentor.
 3. Billigere er ikke bedre
  Fordi der er så mange kirurger og privathospitaler at vælge imellem, kan man godt overveje at vælge et sted som tilbyder en god pris. Men det er ikke altid man skal stole på en god pris. Det er oftest de steder, hvor plastikkirurgien går galt, og man ender op med et forfærdeligt resultatet, med mener og gener. Det kan ende med at koste meget mere end hvis man havde valgt en lidt dyrere kirurg. Fordi det er billigere er det altså ikke nødvendigvis bedre. Man skal huske på at det er ens krop og helbred man sætter på spil. Derfor er det bedre at spare op i lidt længere tid, end at vælge den hurtige og billige løsning. Det er en investering i sidste ende. 

Vælg privathospital Nygart til din næste skønhedsoperation

Hos Nygart har de kompetente og professionelle kirurger og sygeplejersker, så man kan trygt stole på at resultatet bliver som forventet. Hos Nygart er kunden behov og ønsker sat i højsæde, og man vil blive vejledt og få rådgivning både før, under og efter indgrebet. Hos Nygart udfører de årligt 1000 kosmetiske brystoperationer og mere end 3000 botox-indgreb. Du kan læse mere om Nygart her!