Flådestyring kan være en klar fordel for dig, der udlejer maskiner

Driver du en virksomhed med udlejning af biler, lastbiler eller andre maskiner, ved du om nogen, at det kan være svært at holde styr på, hvor det pågældende køretøj befinder sig henne i verden, og det kan derfor være en god ide at investere i flådestyring.

Flådestyring fra Trackunit er et system, der giver dig overblik over, hvor dine køretøjer befinder sig henne, men det hjælper dig også til at holde styr på driften af maskinerne.

Sådan virker det

Det danske flådestyringssystem fra Trackunit fungerer på den måde, at der på det pågældende køretøj monteres en tracker-enhed med GPS-antenne. Denne samler så de pågældende driftsinformationer og sender data videre til en central server. De nødvendige oplysninger bliver så vist på internettet eller på den app, man kan downloade til sin smartphone, og på den måde kan man blandt andet se den aktuelle visning på et digitalt kort, dokumentere udført arbejde, få et overblik over serviceaftaler og meget, meget mere.

Er du nysgerrig, og vil du vide mere, så kan du læse meget mere om flådestyring, og de klare fordele forbundet hermed, online hos Trackunit.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *