Her er de ting du bør overveje hvis du skal have en BFO

Hvis du ikke allerede er klar over det, så er en BFO en brystforstørrende operation. Der er mange som er usikre på, om hvorvidt det at få lavet en BFO er tabubelagt samt hvilke implantater og størrelse de bør vælger når det engang bliver aktuelt. I dette blogindlæg vil du derfor få svar på alle de spørgsmål du har vedrørende dette kosmetiske indgreb:

 

 

Er det tabubelagt at få en BFO?

At få lavet kosmetiske indgreb i Danmark er blevet mindre og mindre tabubelagt. Dette skyldes at flere og flere får det lavet, hvilket også har almindeliggjort synet på at få lavet plastikkirurgi. Derfor er en BFO ved at blive en helt almindelig ting. Hvis man er usikker på sin krop, og ikke bryder sig om sig selv, så kan en plastikoperation hjælpe med selvværdet. Derfor er en BFO ikke længere tabubelagt.

 

Er det sikkert at få en BFO?

Eftersom at lægevidenskaben har udviklet sig, er der ikke længere risiko for at en BFO kan gå galt. Før i tiden kunne kvinder også risikere ikke at kunne amme hvis de fik kunstige bryster, men med tiden har man fundet ud af en metode hvorpå man ligger implantaterne under brystmusklen som gør at den ikke spærre for mælkeproduktionen. Du kan derfor sikkert ligge dig under kniven og få større bryster, selvom du endnu ikke har fået børn. Der er i meget sjældne tilfælde at der forekommer komplikationer, men disse bliver altid rettet op på i en anden operation, og så vil man være uden mener etc.

 

 

Hvilket implantat skal du vælge?

Når du skal have en BFO er det også vigtigt at finde ud af hvilket type implantat du skal have. Der findes som udgangspunkt 3 typer implantater. Jeg vil komme mest i dybden med to af dem.

 

Saltvandsimplantat

Et saltvandsimplantat har visse fordele såvel som ulemper. Fordelene ved dette implantat er at når man skal scannes for knuder og evt. brystkræft kan man se igennem implantat. Med et silikone implantat er det næsten umuligt at se igennem og man bliver nogle gange nødt til at fjerne implantatet, hvis det er vigtig man kommer ind og ser knuden i brystet. Dette undgår man ved at vælge saltvandsimplantatet. Derforuden er saltvandsimplantatet også natuligt varmt, som gør at det vil føles meres som et rigtig bryst varmemæssigt.

 

Silikoneimplantat

De fleste nu til dags vælger et silikoneimplantat. Dette skyldes at de  er nemmere at forme og ligner mere naturlige bryster fremfor saltvandsimplantater. Derforuden føles de også mere naturlige. Dog er de koldere, da silikonen ikke på samme måde kan holde på varmen. Ens bryster vil derfor altid være koldere end ens kropstemperatur. En anden fordel ved silikoneimplantatet er at de holder godt, hvorimod saltvandsimplantatet nemmere kan gå hul på. Silikonen er i fast form og kan derfor ikke flyde ud i kroppen. Ulempen ved silikoneimplantatet er dog også at man ikke kan se igennem til eksempelvis en scanning for brystkræft.

 

Der findes også en bladning af et silikone og et saltvandimplantat, så man herved kan få det bedste af begge verdener.

 

Hvilken klinik skal du vælge til din BFO?

Når du skal vælge klinik til din BFO er det vigtigt at vælge ud fra kvaliteten fremfor prisen. Dette skyldes at hvis du vælger en klinik som tilbyder billige operationer er det oftest fordi de ikke bruger kvalitetsimplantater. Dette medfører gener og mener i form af blandt andet forkapslinger. Forkapslinger sker når kroppen vil tage imod implantatet og prøver herved at udstøde implantatet. Det gør det ved at danne en hård skal rundt om brystet, og dette kan være ekstremt smertefuldt. Det kan i sidste ende komme til at koste langt mere, når man vælger et dårligt sted at få lavet sin BFO på grund af prisen. Vælg derfor altid et sted som har meget erfaring og bruger de rette remedier.

Hvor skal du få lavet din BFO?

Der findes mange steder at få lavet sin BFO henne. Et godt sted at tage til er Nygart. Nygart har mange års erfaring og er en af de førende inden for plastikkirurgi. Nygart er et privathospital og har mange kompetente ansatte til at hjælpe dig med at få de flotteste resultater. Du kan læse mere om Nygart og BFO her!