Hundefoder til din allerbedste ven

Det kan være en jungle at finde rundt i markedet for hundefoder. Der findes så mange producenter, som alle lover, at deres hundefoder indeholder det bedste af det bedste for din hund. For selvfølgelig vil man gerne sikre sig, at ens hund bliver dækket ernæringsmæssigt rigtigt ind gennem hundefoderet, så den forbliver sund og rask hele sit liv.

Hos Dyrelageret.dk har de samlet de bedste mærker inden for hundefoder, som de forhandler gennem deres webshop til fornuftige priser.

Dyrelageret.dk fører mærkerne Olivers, Acana, Orijen, Kingsmoor og Essential. Der er altså stor mulighed for at finde sundt hundefoder og hundefoder uden korn. Valget om netop disse mærker er foretaget på den baggrund at Dyrelageret.dk har et ønske om at kunne tilbyde kvalitets hundefoder til fair priser.

Fornuftige priser på hundefoder hos Dyrelageret.dk

En hundeejer bruger nemlig i gennemsnit cirka 5.000 – 7.000 kroner hvert eneste år på hundefoder, og det er oftest en af de store poster på budgettet. Derfor mener Dyrelageret.dk det er vigtigt, at kunne tilbyde hundefoder, som ikke sluger budgettet – samtidig med at det er i topkvalitet.

Hos Dyrelageret.dk kan man købe det danskproducerede hundefoder fra Kingsmoor, som forhandles til en yderst rimelig pris. Her finder man både hundefoder uden korn og foder til alle størrelser og aldersgrupper. Derudover er der i fremstillingen af Kingsmoor hundefoder anvendt gode, danske råvarer.

Orijen og Acana hundefoder stammer fra Canada og er i meget høj kvalitet. I serierne fra Acana vil foderet oftest indeholde omkring 60 % kød. I samtlige varianter er der desuden ikke anvendt kornprodukter, og de har holdt sig helt væk fra typiske allergifremkaldende kornsorter. Hundefoder fra Acana er et helt sublimt og velsmagende foder med mange smagsvarianter. Orijen er det bedste hundefoder man kan finde hos Dyrelageret.dk, og det indeholder 80 % kød og ingen kornprodukter.

Hundefoder til alle hunde

Uanset om man er på jagt efter hvalpefoder, slankefoder, seniorfoder, foder til små eller store hunde, så finder man det hos Dyrelageret.dk. Læs mere om hundefoder fra Dyrelageret og se deres store udvalg på deres hjemmeside.