Nyt badeværelse? Kend de nyeste trends

Skal du til at have nyt badeværelse, er der uden tvivl en masse spørgsmål og tanker omkring, hvordan badeværelset skal se ud. Hvilke trends er der i øjeblikket, og hvad er egentlig vigtigt at huske på, når du skal indrette dit badeværelse?

Vælg de rigtige materialer

Selvfølgelig vil du gerne have, at dit badeværelse skal se godt ud og måske også skille sig ud fra, hvad du har set rundt omkring hos venner og familie. I øjeblikket er meget mørke materialer en tendens, der er meget udbredt, og dette ses også klart hos forskellige badeværelsesudbydere, så hvis du er til et råt look, vil dette klart være noget for dig. Det passer også godt sammen med trends indenfor generel indretning, hvor det rå og lidt mørke look er meget in i tiden.

Hvis du derimod er mere til et klassisk og enkelt look, er et materiale som marmor rigtig meget set for tiden. Det er et materiale, der derudover også udstråler noget mere eksklusivt, men faktisk behøver marmor ikke at være vildt dyrt. Man kan nemlig få marmor-lignende materialer, der også kan være rigtig flotte.

Alt i alt er det en god idé at få dit badeværelse til at passe med de andre rum i din bolig. Hvis der generelt ses en rød tråd i materialer, indretning osv. vil det virkelig få din bolig til at gå op i en højere enhed og sætte en prik over i’et.

Du kan finde inspiration på forskellige hjemmesider, for eksempel i disse badeværelser fra AUBO.

Tænk på dine behov

Noget andet, der er vigtigt at have med i tankerne, er, hvad du skal bruge dit badeværelse til? Kan du godt lide, at bruge lang tid på badeværelset og tage lange bade eller gøre noget ud af dig selv, kan det være, du skal have mange spejle eller et badekar. Men er du i stedet typen, der bruger 5 min. om morgenen og egentlig kun ser badeværelset som et praktisk rum, er det måske ikke helt så nødvendigt med et så stort badeværelse. Det handler altså om at få tilpasset dit badeværelse til dine behov og hvad du tænker, dit badeværelse skal bruges til. Det kan også være, at du ofte har overnattende gæster, og derfor hellere vil have to badeværelser i stedet for et, så du kan bruge et som gæstebadeværelse.

Indretning

Sidst, men slet ikke mindst, kan du virkelig gøre noget ud af dit badeværelse med din indretning. Badeværelset behøver slet ikke være det kedeligste rum, men kan faktisk gøres rigtig fint og hyggeligt med en indretning, der har en rød tråd. Stil dine flotteste produkter frem, hæng billeder på væggene, find planter eller blomster. Der er ingen grænser for, hvad du kan gøre, for at dit badeværelse bliver lige en tand hyggeligere, og det vil helt klart også være noget, dine gæster husker. Du kan f.eks. gøre det med stearinlys eller duftlys, som virkelig skaber en hyggelig stemning, du uden tvivl vil blive glad for.