Oliver’s Petfood

Oliver’s Petfood er en serie af ren kvalitetsfoder. Du kan fx frit vælge mellem varianter som Classic-serien, det kornfrie hundefoder eller det økologiske med det danske Ø-mærke.

Firmaet Dyrelageret forhandler Oliver’s Petfood. Og firmaet er glade for at kunne præsentere dig for hundefoder fra Oliver`s Petfood – en producent, som siden 1998 har stået for at producere foder i rigtig god kvalitet. Mærket er desuden kendt langt ud over Danmarks grænser – det er da ret godt.

Gør din hund en tjeneste med Oliver’s Petfood

Har du en hund, elsker du den garanteret, og det betyder en ting: Du vil den det bedste. Det indebærer bl.a., at du ynder at give den ernæring i verdensklasse. Det sikrer du, at du gør, uanset om du vælger Grain Free eller Økofoder. Ikke helt så ringe endda.

Oliver’s Petfood Grain Free eller Økologisk

Det forholder sig sådan, at der i Classic-serien er mulighed for at vælge mellem mange forskellige varianter. Der er imidlertid ikke kun mulighed for at vælge mellem forskellige varianter, men også forskellige størrelser på foderpillerne. Oliver’s Petfood giver altså forbrugeren mange valgmuligheder!

Vælger du at kaste dig over den kornfrie Grain Free-serie fra Oliver’s Petfood, sikrer du, at du får hundefoder helt uden korn. Skulle det nu være sådan, at du har en hund, som ikke kan tåle kornprodukter, er denne store serie fra Oliver’s Petfood uden tvivl et rigtig godt valg for dig. En yderligere fordel ved serien er, at den findes i både voksenfoder, slankefoder, hvalpefoder og seniorfoder. Og for at det ikke skulle være nok, findes den også i forskellige størrelser på foderpillerne.

Oliver’s Petfood er kvalitet

Oliver´s økologiske Petfood er kvalitetsmærket, nemlig med det danske Ø kvalitetsmærke for økologi. Så der er ingen tvivl om, at Oliver’s Petfood er kvalitet. Der er tale om foder, der er tilpasset alle livsstadier, fra hunden er hvalp, til hunden er gået hen og blevet senior. Og derudover har foderet et stort indhold af økologisk kød og fisk. Ikke så ringe endda, tænker du nok – og det er du i din gode ret til.

Ingen af varianterne fra Oliver’s Petfood er tilsat kunstige antioxidanter, farve- eller smagsstoffer. Dette er nærmest en selvfølge med den store kvalitet, Oliver’s Petfood er garant for.

Køb Oliver’s Petfood hos Dyrelageret

Du kan købe Oliver’s Petfood hos Dyrelageret. Firmaet har en webshop, som gør det virkelig nemt at bestille dyrefoderet. Nemmere kan det vel nærmest ikke gøres.