Fiskeolie og dens fordele

fiskeolieFiskeolie er perfekt for de typer mennesker der bare ikke kan få sig til at spise makrel, sild, og laks og andre svært spiselige fiske, og deres uheldige bivirkning med at få utrolig dårlig ånde. Disse fisk indeholder meget vigtige omega-3 fedtsyrer som kroppen ikke selv producerer, og derfor skal indtages med kosten. Derfor er fiskeolie perfekt for folk der generelt ikke kan lide fisk, eller har svært ved at tygge sig igennem den anbefalet 200-300 gram fisk om ugen.  Derudover er der enkelte fordele ved at spise fiskeolie i stedet for fisk, fiskeolie er bl.a. fri for kviksølv, samt hjælper til at nedbringe smerterne ved leddegigt og andre ledsmerter, forebygger hjertekarsygdomme og blodpropper. Derudover er der godt nyt til styrketræningsentusiasterne, da det nemlig er blevet påvist at fiskeolie indeholder fundamentale vigtige fedtstoffer som er vigtigt for muskelvækst, derfor er en god og sund balanceret kost suppleret med fiskeolie gavnligt for din styrketræning.

Træningsfolk, vegetarer og andet godtfolk

For træningsfolk, vegetarer og andet godtfolk er fiskeolie derfor en optimal løsning for folk der gerne enten vil optimere deres træning eller, simpelthen ikke kan spise fisk.  Eye Q skulle være en glimrende valg for folk der gerne ville supplere deres kost med fiskeolie.

Men hvad er dine oplevelser med fiskeolie? Har du kunne mærke nogen forskel i din hverdag? Og bruger du Eye Q, og hvis ja hvad syntes du så om produktet?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *